Foto bij 040.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • Niallerrrx

    Snel verder!

    xxx

    ps. zou je wat meer leestekens in je verhaal kunnen begrijpen? De zinnen worden behoorlijk lang en ik met mijn dyslexie vindt het dan best moeilijk te begrijpen.
    Bijvoorbeeld:
    Jouw zin:Ik zette de douche uit na een tijdje en droogde me af waarna ik me aankleedde en me tanden ging poetsen voor de rest deed ik wat lichte make-up op en krulde ik me haar een keer voor de verandering omdat ik van mezelf altijd stijl lang haar had gehad en daar was ik dan ook wel erg blij mee maar soms vond ik krullen ook mooi staan en deed het eigenlijk alleen bij speciale gelegenheden maar dat was dit zeker.
    Wat óók kan:Ik zette de douche uit na een tijdje en droogde me af, waarna ik me aankleedde. Ik ging mijn tanden poetsen en deed wat lichte make-up op. Mijn haren krulde ik voor de verandering, aangezien ik van mezelf altijd lang stijl haar had gehad. Ik was er dan ook wel blij mee, maar soms vond ik krullen ook mooi staan. Ik deed het dus eigenlijk alleen bij speciale gelegenheden, wat dit zeker was.
    Het is zo ook goed hoor, maar dit leest makkelijker en ziet er ook netter uit.

    1 decennium geleden
  • Eventually

    Wat lief!
    Ik wil ook wel met Liam in een koets zitten hoor!
    snel verder x

    1 decennium geleden
  • JessyJonas

    Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • lord

    Snel verder!!! heeeeeel snel!

    1 decennium geleden
  • DUNBAR9

    Chanel (H)!
    Verder!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen