Foto bij Aankomst bij het capitool

Ik heb het gedeelte in de trein overgeslagen omdat dat toch alleen maar eten,slapen,eten,slapen is. Nu komen ze aan bij het capitool.

En daar waren ze de eerste trein kwam binnenrijden, District 1: Jerry Panna zwaaide maar Laura keek maar een beetje en moest lachen om alle kleding en pruiken die het capitool draagde. De trein stopte en ze werden meteen meegenomen door vredebewakers naar het hoofdgebouw. De tweede trein kwam binnen uit District 2: Ze waren beiden niet zo enthousiast ze glimlachten en dat was het. De trein van District 3 kwam aan. Niels stond meteen op en zwaaide als een mallot, ook Selina Janssen zwaaide, Niels zei hoi hoi en gaf handkusjes. De trein uit District 4: Ze zagen er erg sterk uit hun met zijn tweeen dus ze kregen een luid apllaus wat ze erg in dank afnamen. District 5: Minder applaus als District 4 en ze namen ook niet de moeite om op te staan.
District 6: Ook bij District 6 was er weinig teken van leven te herkennen toen de trein aankwam. District 7: Hier wel weer veel applaus vooral omdat Howard van 12 jaar er sterk uitzag en misschien wel eens kon winnen voor zijn District. Angeliqeu nam alle eer op zich en duwde Howard achteruit. District 8: Weinig intresse omdat District 8 al heel lang niet meer gewonnen had en meestal ook niet de moeite nam om hun best te doen. District 9: Tony bleef verlegen zitten maar Jenny stond op en bulderde van het lachen ze zwaaide en zwaaide. District 10: Hier was het applaus oorverdovend omdat een presentator van het capitool de begleider was. John en Maria hadden dit niet verwacht. District 11: Vele mensen van het capitool waren niet fan van Stephen Dover de winnaar van de 15e Hongerspelen daarom niet zoveel applaus. District 12: Groot applaus omdat District 12 een arm District was en de kandidaten zagen er goed uit er werd veel verwacht van District 12.

REACTIES AUB

Reageer (1)

  • JustMelis

    super verhaal, snel verder <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen