Foto bij Voorspelling komt uit? - 118

Het duurde zeker een half uur voor de zussen uitgehuild waren, en intussen was er niets meer gezegd.
“Wat doen we nu?”, vroeg Diana uiteindelijk.
“Wachten tot prinses Azulena terug is, ze moet ons helpen”, zei ik.
“Prinses Azulena?”, Diana staarde me aan. “Lizzie, waarom zeg je niet gewoon Keylina?”
“Alles is veranderd sinds die brief, Diana”, zuchtte ik. “Prinses Azulena en ik zijn de vuurheer weer trouw, of we doen toch alsof. Yue heeft Azulena vrijgelaten …”
“Is dat niet gevaarlijk, haar vrijlaten?”, onderbrak Diana me. “Ik bedoel, als Keylina snap ik het wel, maar als ze nu zegt dat ze terug Azulena is…”
“Heel gevaarlijk”, moest Yue beamen. “Zij en Lizzie hebben me gevangen genomen.”
“WAT? Maar…”
“Het was mijn eigen keuze, Diana, Azulena heeft me er meteen voor gewaarschuwd toen ik zei dat ik haar vrij wilde laten, ze heeft me de kans gegeven me te bedenken.”
“Het is niet zo erg als het lijkt”, zei ik. “Yue blijft overdag gewoon steeds bij mij of Azulena in de buurt en ’s nachts doen we haar kamer op slot. Meer niet.”
“Dat klinkt… draaglijk”, gaf Diana toe. We zwegen weer. Wat kon je ook zeggen op zo’n moment?

Wat later hoorden we een discussie aan de deuren, maar we verstonden het niet. Ik wilde opstaan om te gaan kijken wat er aan de hand was, maar de deur ging al open.
“Keylina, wat is er aan de hand? Jij weet er blijkbaar meer van. Als ik niet binnen mag…” Het was Thomatio.
“Het is prinses Azulena”, deed ze uit de hoogte. “Ik zal even kijken of prinses Yue en de anderen u wensen te spreken.” Ze kwam binnen. Ze had zich intussen omgekleed en droeg nu haar koninklijke kledij van de vuurnatie weer.
“Laat hem maar binnen, Azulena”, zei Yue zacht. “Hij hoort bij de familie, we moeten het hem wel vertellen.” Azulena knikte en wenkte Thomatio.
“Yue, Diana, wat is hier aan de hand? En waarom loopt zij vrij door het paleis en waarom doet ze zo raar?”, hij wees naar Azulena.
“Kom er bij zitten, Thomatio”, zei Diana zacht.
“Het is echt ernstig hé?”, vroeg Thomatio, terwijl hij naast zijn vrouw ging zitten. Azulena kwam naast mij zitten en gaf me de brief die ze naar de vuurheer wilde sturen, terwijl Thomatio de brief las die ons allen zo gekwetst had.

Reageer (4)

  • Sneeuwmaan

    zooooo zielig...

    1 decennium geleden
  • Eef95

    (huil)(huil)(huil)

    1 decennium geleden
  • Teal

    doorr

    1 decennium geleden
  • Niallene

    Ahhw
    Snel verder! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen