Foto bij (6) Vips...

Het concert was gewoon fantastisch, en het leek erop dat Sarah gewoon wou flauwvallen in Toms armen zodra hij van het podium kwam. Jojo en ik hielden haar een beetje in. Hoe lang was het geleden sinds ik wou dat ze weer zichzelf was? een paar uur? Wel, misschien vond ik stille Sarah wel beter.. maar dan zou het Sarah niet zijn natuurlijk...
'En? Hoe vond je ons?' vroeg Tom toen hij terug kwam. Sarah hield hem -op een slaafse manier- een blikje cola voor. Had ik het niet gedacht. Het was een beetje heel erg duidelijk voor wie zij het meeste te vinden was.
'Spelletje?' vroeg Georg terwijl hij me een bakje van de gameconsole voorhield. 'ik doe niet veel zo'n spelletjes.' mompelde ik. 'Geen probleem, dan wint hij ook eens.' zei Gustav lachend terwijl hij passeerde en -zacht- op Georg's hoofd timmerde met zijn drumstokken. Ik glimlachte en nam het ding aan. 'Ik laat je winnen als je wilt.' mompelde hij zacht. Ik schudde mijn hoofd. 'Zoiets vind ik dom..Je mag mensen niet laten winnen.' zei ik, maar ik glimlachte.

'onmogelijk.' mompelde Gustav een kwartier later. Bill hing over de zetel. 'Ze is gewonnen van Georg?' vroeg hij verbaast. 'Ik zei dat ik niet veel speelde, niet dat ik het niet goed kon.' mompelde ik zacht. Georg keek me door gespleten oogjes aan. 'Ik vertrouw je niet meer.' siste hij me lachend toe.
'Om over iets anders bezig te zijn.. hebben jullie al een plaats om te logeren?' vroeg Tom. Ik keek naar Sarah en Johannes. 'We vinden wel iets.' mompelde ik zacht. 'Gevonden.' zei Bill lachend. 'Jullie blijven bij ons logeren; we hebben plaats genoeg.' zei hij. ik glimlachte dankbaar. Sarah net iets te... bijna-kwijlend. 'Als jullie en Sarah en Jojo er geen problemen mee hebben, is het voor mij goed.' mompelde ik. 'No problem.' zei Sarah met een glimlach naar Tom. Jojo haalde zijn schouders op. 'Ik overleef het waarschijnlijk wel.' zei hij zacht. 'Alsof wij zouden durven om Bill tegen te spreken.' zei Georg, waarna Bill een kussen tegen zijn hoofd gooide. Ik was gek op kussen gevechten, daarom deed ik ook meteen mee..

Reageer (6)

  • darksunside

    iedereen is zooooooo lief(H)

    1 decennium geleden
  • XTokioHotelXLov

    oh lieve th :)

    verderr :)

    1 decennium geleden
  • AngelicPower

    Snel verder!!(Y)

    1 decennium geleden
  • Assje

    Geniaal xD. TH is zó lief voor hen ;P.
    Xxx

    1 decennium geleden
  • dolovebill

    snel verder;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen