Foto bij Cinquante-deux.

Sorry dat het even duurde voordat dit hoofdstuk online kwam, maar toen ik het helemaal had geschreven, was het op de één of andere bizarre manier verdwenen, en moest ik het weer helemaal opnieuw schrijven. Maar hier is hij eindelijk voor jullie!<3

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • ZeroGravity

    Ohgossie. Ik heb het idee dat dit niet echt de goede kant opgaat, als ze Ella allemaal zien zitten -maar ik denk dat dat de bedoeling is, nuh? Poor her... ik heb nu al medelijden met haar. :']
    [en aangezien ik daar nu nog de kans voor heb, zeg ik even: I'm on team Louis! Omdat het kan. En omdat teams awesome zijn, als het om verhalen, films en boeken gaat.]
    Ik vind het echt heel erg lief dat Harry langs wil komen, trouwens, ik hoop dat hij dat vooral vriendschappelijk bedoelt. Want ik denk dat Harry een awesome beste vriend voor Ella zou zijn, zolang het maar niet meer wordt dan dat... van zijn kant in ieder geval. :')
    En ik hoop dat ze samen een ontzettend gezellig kerstavondje gaan hebben, omdat Ella dat wel verdient, denk ik zo.
    en ik moet nog even zeggen dat ik het helemaal eens ben met Nemph wat betreft jouw schrijfstijl -well, what she said is absolutely true.
    Sorry trouwens dat ik dit vergeet te lezen en dan na drie dagen met zo'n crapreactie aan kom zetten. Ik heb de laatste tijd gewoon zoveel abo's dat. sommige nieuwe stukjes een beetje verdrinken in mijn inbox, if you know what I mean.
    <3

    1 decennium geleden
  • LynnBlack

    ohh OMG ze zijn zo lief he de jongens alleen jammer dat ze ruzie hebben en vechten om Ella! ;) maar snel verder gaan hoor please?! (flower)

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    Hij is echt lief voor haar (: Verder!

    1 decennium geleden
  • Tuena

    Awhhh, zo cute. Snel verder jij x

    1 decennium geleden
  • Nemph

    *sobs* Awh, Harry. Y U NICE GUY?!
    Hij mag de nice guy zijn hoor, maar dan krijg ik van die vervelende vermoedens dat iedereen vecht om Ella. :'D Oké, nee. Harry is gewoon de lieve vriend, ja, dat houd ik me nu voor.
    Je schrijft ontzettend fijn waarin iedereen zich meteen kan thuisvoelen, behalve dan kleine kindjes want die kennen niets van schuimwijn. Maar de manier waarop je schrijft, leest zo ontzettend fijn!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen