Previously;
’Misschien kunnen we langs een restaurant, kijken hoe die alles hebben in gericht. Dat is meestal wel romantische.’[/pink] Ik pak wat broodjes. ’Tosti?’ Tom knikt. ’Dan gaan we naar een restaurant hier in de buurt, ik weet wel een leuke.’ ik knik.’Kunnen we er gelijk eten!’ zegt Tom lachend.

’We kunnen het proberen. Als je het echt wilt.’ Ik maak wat tosti’s en doe ze in de tosti ijzer. ’Oké, is goed.’ ’Had ik niet van jou verwacht.’ Ik haal na een tijdje de tosti’s uit de tosti ijzer en leg ze op de snij plank. ’Wat niet?’ Ik snij de tosti’s in 2e en geef Tom 2 tosti’s ’Dat je met mij naar een romantische restaurant gaat en dan zelf zegt dat we daar kunnen eten. Lijkt een soort date en die waren we aan het regelen voor Bill en Elle.’ Ik pak mijn tosti’s en eet ze op. Tom kijkt me hoofdschuddend aan. ’Achja, er is wel meer dat je niet weet van mij.’ Ik kijk hem lachend aan en knik. ’Ik weet niet of ik die wel wil weten.’ ’Nou ja zeg!’ roept Tom verontwaardigt. Ik glimlach naar hem en een mijn tosti verder op. Als we onze tosti’s op hebben zet ik het tosti ijzer weg en ruim de borden op. ’Hoe laat is het nu? Ik moet om 3 uur weg wil ik op tijd komen.’ Ik kijk op de klok. ’Half 1, Je hebt nog even. Of wil je nu al weg?’ Tom schud zijn hoofd. ’We kunnen nog wel wat leuks gaan doen.’ ik knik. ’maar wat.’ Tom wil net antwoorden als mijn mobiel afgaat. Ik loop naar de tafel en pak mijn mobiel op. ’Het is Say, Ik neem deze even op.’ Tom knikt en gaat op de bank zitten. Ik klap mijn mobiel open.
E; Heey lieffiej.
S; Heey! Ik vroeg me af of je wat kon afspreken. Ik moet je iets vertellen!’
E; Alleen vanaf 3 uur, moet ik dan naar jou toe komen?
S;Hoezo alleen vanaf 3 uur?.
E;’Ik heb visite, maar ik moet ophangen. Vertel het je nog wel een keer.
S;’Oke, Tot vanmiddag.
Ik zeg nog Tot vanmiddag terug en hang op.’Moet ik weg?’ Ik schud mijn hoofd. ’Nee joh, ik ga als jij weg gaat naar Say toe. Moet ik het nog steeds geheim houden of niet?’ ’Nee hoeft niet, Als ze maar niks tegen Elle of Bill zegt. En ook niet tegen Gustav of Georg, die verklappen toch bijna alles.’ ik knik en ga naast Tom op de bank zitten. ’Wacht! Ik heb nog een idee.’ Tom schrikt op door mijn plotselinge actie. Ik kijk hem lachend aan. ’Vertel.’

Reageer (11)

  • mjtjuh

    Leuuk,
    Vooral snelle reactie van mij xD

    Kusje

    1 decennium geleden
  • DarkMemory

    Ze zijn echt super tot nu toe!! (dance)
    Ik ga snel de volgende maken ===>

    1 decennium geleden
  • KarrxTomx

    vorige keer stuurde je me geen bericht in me gb dat de volgende er al was dus maak ik ze nu pas ö

    maarja maakt nie uit!


    btw snel verdeeeeer! x'D
    <333

    1 decennium geleden
  • Genius

    oehhhhhhhhhh, echt supersnel verder gaan hoor! :'d

    1 decennium geleden
  • xBAMBISEX

    WhaAA!
    Weer eens ZUppeR!!!^^
    En wat is het nu weer voor iedee^^
    Sneel vedder~!!!
    ik wil meer!!
    XX <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen