Foto bij 39.

I said it.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • Jokingly

    Ik zal hem geven, met hem praten, een keer met hem en zijn vrienden meegaan... Daar is Haz dan ook en we praten met elkaar, aan het eind wisselt iedereen van nummer...
    Dan bel ik Harry en vraag of hij een keer wilt afspreken, dan doen we dat, maar Harry moet werken ik vraag of ik mee mag, en dat mag dan... Dan praat ik ook met de andere jongens worden we vrienden en uiteindelijk trouw ik met Liam en worden de andere onze bruidsmeisjes.
    Dan komt die vriend van Harry op onze bruiloft en bedank ik hem voor het ontmoeten en stel ik hem voor aan Danielle (Ja het is intussen al uit, voordat ik met hem nam vind ik anders is het gemeen ;3) en dan worden ze verliefd en gaan ze ook trouwen, en dan gaat Zayn met Niall, want Ziall is tha bomb, en dan hebben we nog de eeuwige Larry Stylinson, want Larry for the win! En dan word Eleanor een goede vriendin van mij en trouwt ook met een leuk iemand.
    Everyone has got their happy ending ;3

    1 decennium geleden
  • Chuks

    Ik zou zo doen, ik; zullen we een keer op dubbel date?
    Hij; tuurlijk.
    Ik; wat voor soort meisjes val je
    Die vriend vertelt en ik neem vriendin mee en hiij harryy en dan ga ik met harry en me vriendin mert hem eind goed al goed xd hahahahahah

    1 decennium geleden
  • xBrooksy

    Ik: hey, heb jij hazz zijn nummer?
    Vriend: ja, hoezo?
    Ik: misschien kunnen we een x met z'n drieën naar de bios?
    Vriend: maar.. Ik wil alleen met jou zijn..
    Ik: BOEIT NIET! *weer poeslief* met zijn 3en is toch gezelliger?
    Vriend: *met tegenzin in zijn stem* oke is goe.
    Bios, titanic 3D. Ik zit naast harry.
    Ik: mooie film, hé?
    Harry: ja, net als jou *knipoog*
    Ik smelt weg, harry pakt mijn hand en zoent me.
    Daarna geeft Hazz z'n telefoon nummer en gaan we verder met zoenen. toen keek ik naar de vriend van harry die barstte van jaloerzie. En ze leefde nog lang en gelukkig :)

    1 decennium geleden
  • riannnexo

    go further

    1 decennium geleden
  • Crabstickz

    omg ik zal hem geven en dan gewoon doen alsof ik het niet weetr en wachten tot hij me voorstelt aan zijn vrienden (harry dus ;D) en dan zou ik helemaal verbaast zijn en ook vrienden worden met Harry. Dan stelt Harry mij dus voor aan zijn vrienden (1D dus) en dan word Niall spontaan verliefd op me en ik ook op hem en levan we samen lang en gelukkig verder en kan die onbekende vriend van Harry rotten in hell (duivel)
    omg ik ben slecht xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen