Foto bij Chapter 019

Lauren Hope Diamond.

Niall ging echt als een gek heen en weer lopen, maar waarom?
Had hij eindelijk door dat mijn niet zo meer geliefde beste vriend met mijn niet zo geliefde nieuwe vrienden had samengewerkt? Maar goed hij flipte nogal. Want ik hoorde hem in een keer schreeuwen: 'GOD DAMN, HARRY EDWARD STYLES, LIAM JAMES PAYNE, LOUIS WILLIAM TOMLINSON AND ZAYN JAWAAD MALIK, YOU ASSHOLES.' Het klonk zo grappig, ik kon bijna mijn lach niet inhouden, maar het lukte net. Ik beet keihard op mijn lip om het binnen te houden en ik voelde het bloed. Gadver bloed, ik heb het nooit lekker gevonden, oke waarschijnlijk niemand maar mijn zusje was een half vampier. Nou ja, zo beschouwde ze zichzelf omdat zij bloed wel lekker vond. Ik weet dat ze raar is en best eng, maar ja. Ze is heel knap dat wel. Josey is iets jonger dan mij.
Ze kan best heel lief zijn, maar als mijn ouders er zijn is ze weer een arrogante bitch. Op mijn vorige school wist ook niemand dat ik familie van haar was. Ondanks dat we dezelfde achternaam hadden, haar vrienden waren populair. Liam was ook populair, maar omdat hij met mij omging daalde zijn populairiteit snel. Ik dacht te veel aan thuis, ik begon het te missen. Ik wendde mijn aandacht snel weer naar Niall. Ik had door dat ik fronste omdat ik zo aan mijn familie dacht.
'Niall, why do you scream their names?' vroeg ik gewoon.
'Well, because our friends worked together' zegt Niall.
Ja alsof ik dat nog niet wist, ik ga ze echt pakken als ik hier uitkom.
Vooral de geliefde Harry Styles en Liam Payne. Wat mijn beste vriend zou moeten zijn geweest.
'I already knew that, that's why I was crying' vertel ik hem.
Ondanks dat het me nog steeds veel pijn doet, komt het heel nonchalant over. Ik zie dat hij erover piekert. 'Niall, don't worry that much, everything's gonna be alright' zeg ik.
'But what if the food will be gone in like two weeks?' pruilde hij.
'Niall, I don't eat that much, you do, so the food should be gone in like a month or 3? 'Cause it looks like a mountain, there's just so much food in here' antwoordde ik droog.
Hij lachte, en god die lach was zo aanstekelijk dat ik binnen 5 seconden al als een rollende zeehond lag te klappen van het lachen.
Ik kende hem nog maar net, maar ik wist dat hij niet zo was als de meeste nieuwe beroemdheden. Hij zou altijd zichzelf blijven.





Guys, this is Josey.
Jullie denken nou vast waarom willen we haar zien?
Nou omdat ze nog vaker in dit verhaal voor gaat komen dan je denkt c:

Reageer (3)

  • ninaxniall

    janet devlin!!(H)

    1 decennium geleden
  • 4815162342

    Super snel verder gaan! (typing)

    1 decennium geleden
  • Ollie

    Love it^^
    Snel verder<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen