Foto bij 04 # I Need A Favour

Sorry, dat het zolang duurde, but
I hope you like it! (flower)

Langzaam loop ik verder langs de waterkant. Het helderlbauwe water kabbelt zachtjes tegen de witte rotsen aan de kant. Dit weer in combinatie met deze plek zorgt voor een blijvende glimlach op mijn gezicht. Toch is er nog een reden voor deze glimlach. De bruine ogen van Tyler blijven in mijn gedachte rondvliegen. De glinstering wanneer hij me aankeek, de bezorgdheid toen hij me verbond en de lust toen hij door had waar ik aan dacht.
Ik schud mijn hoofd, maar krijg de glimlach niet van mijn gezicht. Hij deed, ik bedoel doet, wat met me. Ik slaak een klein gilletje als iemand zijn hand op mijn schouder legt. Als ik me omdraai zie ik dat het de jongen uit de bar is, Damon als ik het goed hoorde.
'Ben je verdwaald of gewoon aan het ronddwalen?' vraagt hij met een ondeugende twinkeling in zijn ogen.
'Grappig hoor, maar ik ben niet verdwaald', zeg ik. Ik steek mijn kin in de lucht, zet mijn zonnebril op en loop eigenwijs verder. De koffer in mijn hand blijft jammer genoeg haken aan een van de rotsen. Ik begin eraan te sjorren als Damon te hulp schiet.
'Dankje', zeg ik met een geforceerde glimlach. Hij glimlacht charmant terug en lijkt eerder geamusseerd dan beledigd door mijn houding.
'Waar ben je van plan te gaan slapen?'
'Hi-'
'De bossen zijn namelijk geen veilige plek 's nachts', onderbreekt hij me. Een twinkeling verschijnt in mijn ogen als hij weet dat hij me te snel af was.
'Ik kan me prima redden', zeg ik, terwijl ik weer mijn kin in de lucht steek.
'Dat geloof ik prima', fluistert hij opeens wel erg dichtbij. Zijn adem strijkt langs mijn wang en zorgt voor lichte kippenvel op mijn armen. Zijn stem maakt mijn hoofd wazig. Ik draai me langzaam om en kijk in zijn helderblauwe ogen. Precies het tegenovergestelde als die van Tyler. Mijn ogen dwalen af en blijven bij zijn lippen hangen. Verkeerde vragen schieten door mijn hoofd, waarbij ik met moeite mijn ogen weer terugdwing naar zijn ogen.
'Ik weet precies waar je aan denkt', fluistert hij hees. Ik kijk hem in de ogen en zie de lust verschijnen.
'Ik heb geen seks met een wildvreemde', zeg ik met een ondeugende twinkeling. 'Damon', zegt hij snel, waarna hij me tegen een boom duwt. Hij duwt zijn lippen op de mijne en laat speels zijn tong al snel over de mijne glijden. Mijn handen verdwijnen onder zijn shirt, waarbij mijn vingers al snel de sixpack ontdekken. Speels bijt ik op zijn lip als hij even afgeleid is door de rondingen die zijn handen vasthebben. Hij buigt zich voorover en laat zijn lippen langs mijn nek gaan. Even schiet er een gevoel van allertheid door mij heen, maar wanneer Damon me in de ogenkijkt, vervliegt dat gevoel weer.
Ik trek zijn broek naar beneden en laat mijn vingers speels over de bobbel in zijn boxer glijden. Ik zie de seksuele frustratie in zijn ogen getekend staan, als ik er verder niets mee doe, dus besluit hij het heft in eigen handen te nemen...

Reageer (2)

  • ClaireZaffie

    omg this is just to much for me... snel verder ^.^

    1 decennium geleden
  • Frederique95

    snel verder ^^ (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen