‘Waar zijn we?’ vroeg Loki. Krabat antwoordde: ‘Ik heb geen idee, we vragen het wel aan die bewoner’. Loki en Krabat liepen naar de vreemde man. ‘JF NEB KI ,OLLAH’ de man draaide aan een knopje op zijn helm. ‘Hallo, ik ben FJ en deze planeet heet Type Topia’. ‘Dag FJ, wij hebben hulp nodig, ik wil graag terug naar Asgard, de wereld waar ik thuis hoor’ zei Loki. FJ dacht na en zei dat hij bezig was aan een raket. Hij kon nog wel wat hulp gebruiken.
Loki en Krabat gingen akkoord en hielpen FJ. Het duurde lang, voordat de raket klaar was. Er moest aluminium gekocht worden, als materiaal van de raket, en benzine. Loki en Krabat kochten aluminium met Type Topen, Type Topiaans geld.
Loki, Krabat en FJ werkten hard aan de raket. Na dertien maanden was hij klaar. Ondertussen bleven Loki en Krabat bij FJ logeren. Als de raket helemaal naar Asgard kon vliegen, had FJ een record bevestigd voor de langste afstand met een raket.
‘We verlaten Type Topia omdat Loki terug moet naar Asgard’ zei FJ tegen de Type Topianen. Loki, Krabat en FJ stapten in. Heel Type Topia, omdat het een kleine planeet is, zwaaide hen uit.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen