Eve Alisse Swan

Aan de andere kant van de stad ging het er iets anders aan toe. Rae en Eve stonden voor de spiegel in Rae’s grote badkamer en bekeken kritisch hun outfits.
‘Ik weet het niet…’ twijfelde Eve. Ze draaide zich een beetje naar links en bekeek het jurkje wat ze aanhad.
‘Eve, je zou eerder zeggen dat het wel wat meer kan, in plaats van minder..’ zuchtte Rae.
Eve reageerde daar niet op, maar complimenteerde Rae met haar eigen jurkje. ‘Je ziet er fantastisch uit, lieverd.’ Rae droeg een heel apart [url= http://data.whicdn.com/images/22705329/yhst-130634544928068_2197_106135168_large.
]jurkje[/url]. De ondergrond was zandkleurig, tegen het bruin aan, maar het lijfje was bezet met pauwenverenprint.
Eve besloot het hele jurkengedoe maar even te laten rusten en zich zorgen te maken over haar haren. ‘Hoe moet het?’ Ze pakte haar blonde trots vast en draaide het rond haar vingers. Rae kwam achter haar staan en pakte het over.
‘Sowieso niet los, dat is te saai. Euh.. – dit?’ Ze maakte een paardenstaart met haar handen, maar liet een paar plukken los.
‘Misschien geen staart, maar een losse knot, of zo,’ stelde Eve zelf voor.
‘Ja, dat is misschien maar beter.’ Rae liet het haar van haar vriendin weer los en liet haar haar gang gaan, terwijl ze zelf ook wat aan haar – nu nog – wilde, rode coupe ging doen.

Nog een uur later waren ze eindelijk klaar om te vertrekken. Ze namen afscheid van Rae’s ouders en beloofden op tijd thuis te zijn. Eve wist nog niet of ze die avond – nacht, whatever – wel naar huis zou gaan, maar dat was iets waar ze zich later wel druk om zou maken. Eerst een feestje bouwen. Rae huppelde naast Eve.
‘Doe eens rustig, joh,’ mopperde die. Rae rolde met haar ogen. Ze liepen de trap voor het huis af, die Eve deed denken aan de trappen voor het CJC.
Eve had moeite om op haar enorme hakken te blijven staan. Ze had tussen Rae’s niet al te grote make-upverzameling tóch een lipstick gevonden met dezelfde kleur en zelfs haar nagels waren gelakt in het mierzoete kleurtje. Eve was inmiddels best tevreden met haar eigen look. Er waren vast mensen – lees: Naya – die er beter uit zouden zien, maar ze had met zichzelf afgesproken dat ze zich daar niet druk om zou maken.
Toen ze weer veilig op de ‘normale’ stoep stond, haalde Eve opgelucht adem. Ze had die trap zonder kleerscheuren overleefd, dus de rest zou ook wel lukken. Practice makes perfect. Rae hield een grote, zwarte taxi aan en gaf het adres van het huis van de jongens, waar het feest plaatsvond. De taxi reed weg en Eve liet zich tegen de zandkleurige, leren bekleding aanvallen. Ze had géén idee wat haar vanavond te wachten stond, maar ze liet het allemaal maar over zich heenkomen. Ze had de One Direction-boys überhaupt nog nooit gezien. Ze had – op Rae’s aandringen – wel wat filmpjes gekeken, zodat ze een beetje voorbereid was. Rae had serieus een uur vol gezwamd over haar beste vriend, de blonde Ier Niall Horan. Eve was best benieuwd naar hem. Als ze Rae zo hoorde was hij perfect.

Reageer (3)

  • kusLauris

    bij mij doen de plaatjes het ook niet !
    snel verder !

    1 decennium geleden
  • kusLauris

    bij mij doen de plaatjes het ook niet !
    snel verder !

    1 decennium geleden
  • Christiane

    De plaatjes doen het bij mij niet.. Gaan we bij het volgende hoofdstuk naar het feest? Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen