Foto bij Characters. #


Finn Hudson - 17 - 6e jaars Griffoendor.
Finn is geboren als kind uit een dreuzel gezin. Hij is altijd een beetje de lange slungel geweest, maar hij is altijd vreselijk vriendelijk geweest. Hij is niet de beste van de klas, maar hij is zeker niet dom. Ook is hij erg muzikaal, maar hij kan voor geen meter dansen.



Rachel Berry - 16 - 6e jaars Ravenklauw.
Rachels ouders zijn beide halfbloed, wat haar een halfbloed heks maakt. Rachel is erg getalenteerd en is ook erg slim. Ze is niet echt een populair meisje, maar ze gelooft in haar dromen en komt hierdoor toch best ver. Ze is overigens een geweldige zangeres, wat ze zelf ook vind.



Santana Lopez- 16 - 6e jaars Zwadderich
Santana is opgegroeid in een volbloed familie, van wie iedereen in Zwadderich heeft gezeten. Door de harde aanpak in het gezin, is Santana opgegroeid tot een arrogante, zelfverzekere, goed gebekte jongevrouw. Ze kan erg bitchy overkomen en vaak is ze hier wel van bewust, maar als je haar eenmaal kent, valt ze, negen van de tien keer, wel mee. Ze verbergt haar echte persoonlijkheid achter al die haat.



Noah Puckerman "Puck" - 17 - 6e jaars Zwadderich.
Puck is een jongen die zich voordoet als een bad boy, maar eigenlijk heeft hij maar een klein hartje. Hij heeft een zwak voor kinderen en hij zingt en maakt graag muziek, maar het liefst wilt hij dit verbergen, want dat past volgens hem niet bij zijn bad boy imago. Ook denkt hij dat hij anders overkomt als een homo. Eigenlijk is Puck ook niet echt de slimste.



Sam Evans - 16 - 5e jaars Huffelpuf.
Sam is de enigskind en de zoon van een dreuzel en een heks. Ze komen maar net rond met het geld en Sam werkt in de vakanties dus voor wat extra geld. Sam is makkelijk te beïnvloeden, maar hij laat niet op zijn kop zitten. Hij is vreselijk aardig en ook erg sportief en muzikaal. Ook is hij erg slim, maar hij doet er niet veel mee.



Quinn Fabray - 16 - 6e jaars Ravenklauw.
Quinn is een lieve, populaire halfbloed heks. Ze is erg slim en getalenteerd in veel opzichten, maar soms wat ondergewaardeerd. Ze zal van alles doen om populair te blijven.



Joe Hart - 15 - 5e jaars Griffoendor.
Joe is geboren uit een streng gelovig dreuzel gezin. Hij is streng gelovig opgevoed en het viel zijn ouders ook niet erg lekker toen hij naar Zweinstein ging. Joe is zelf ook streng gelovig, maar met mate. Hij is een beetje apart, maar echt vreselijk aardig. Ook hij is erg muzikaal, maar zijn talenten worden door zijn ouders een beetje onderdrukt en hij heeft een hart van goud.



Kurt Hummel - 17 - 6e jaars Zwadderich.
Kurt is een volbloed tovernaar, maar in zijn hele familie heeft nog nooit iemand in Zwadderich gezeten. Zelf vond Kurt het ook erg zwaar in het eerste jaar, hij voelde zich er niet echt thuis. In zijn derde jaar kwam hij er achter dat hij homo was en halverwege zijn vierde jaar kwam hij uit de kast. Hij trekt zich niet erg veel aan van anderen en hij heeft grote dromen. Hij wilt dat niemand in zijn weg staat en hij moet zich soms wel eens beheersen wanneer hij woedend is, wanneer bijvoorbeeld iemand hem pest.



Blaine Anderson - 16 - 5e jaars Griffoendor.
Blaine is een halfbloed tovernaar en hij leeft bij alleen maar zijn vader. Blaine is vreselijk vrolijk, maar hij kan niet heel erg goed omgaan met mensen die hem niet moeten. Blaine is veels te aardig om mensen te kunnen haten, maar het doet hem wel pijn. Blaine is sinds vorig jaar bezig met het uitzoeken of hij nou wel of niet homo is. Hij dacht vorig jaar dat hij homo was, maar al snel dacht hij daar nou weer anders over. Hij is hier over nogal onzeker en wilt er liever niet over praten, totdat hij er zeker over is. Ook hij is erg getalenteerd op muzikaal gebied.



Artie Abrams - 16 - 6e jaars Huffelpuf.
Artie is een jongen die geboren is in een dreuzel gezin. Toen hij een klein kind was, kreeg hij een ongeluk, waardoor zijn benen vrijwel helemaal verlamd raken. Nu kan Artie er wel goed mee omgaan, maar in zijn eerste jaar op Zweinstein had hij hier erg veel moeite mee. Hij wordt best veel gepest, maar hij probeert het vrijwel te negeren, maar meestal werkt dat niet. Gelukkig zijn er altijd nog mensen waarop hij kan rekenen. Hij ziet er niet zo uit, maar hij kan erg goed rappen.



Tina Cohen-Chang - 16 - 6e jaars Ravenklauw.
Tina is een volbloed heks. Ze is niet echt heel bijzonder. Ze is niet de allerslimste, maar zeker niet dom, ze is niet echt ergens de beste in, maar ook zo'n beetje nooit de slechtste. Ze hangt er altijd een beetje tussen en hierdoor wordt ze ook wel eens vergeten of achterwege gelaten.


Mike Chang - 17 - 6e jaars Griffoendor.
Mike is een volbloed tovenaar, die streng is opgevoed door zijn ouders. Van Mike werd veel gevraagd en meestal deed hij dit ook braaf. Hij wilt zijn ouders niet teleurstellen, maar van zijn vader mag hij niet dansen, iets wat hij stiekem toch wel doet.


Mercedes Jones - 17 - 6e jaars Griffoendor.
Mercedes is een halfbloed heks en een geboren diva. Ze werd al terwijl ze opgegroeide als een soort diva behandeld, dit bevorderde haar zelfvertrouwen en ook haar zang talent kwam naar voren. Ze wilt het heel graag uiten, maar ze is bang dat mensen haar niet goed vinden, maar als ze eenmaal bezig is, laat ze zich helemaal gaan. Mercedes is helemaal geen bitch, ze is echt een schat en kan niet lang boos op iemand blijven.



Brittany Pierce - 16 - 6e jaars Huffelpuf.
Brittany is een halfbloed heks. Ze heeft een grote fantasie en wordt niet snel boos. Ze kan vreselijk goed dansen, maar ze is nogal dom. Ze gelooft heel snel dingen die je zegt en laat zich makkelijk beïnvloeden en vaak weet ze ook niet echt wat ze doet. Ze was trouwens vorig jaar bijna gezakt, maar gelukkig ging ze nog net over naar het zesde jaar. Brittany is trouwens ook een erg goede danseres en heeft een goed gevoel voor stijl.



Rory Flanagan - 15 - 5e jaars Huffelpuf.
Rory is een halfbloed tovenaar en hij woont bij zijn moeder. Zijn vader is er vandoor gegaan voordat Rory geboren was. Rory heeft bijna zijn hele leven in Ierland gewoond en praat met een Iers accent. Hij is zo'n jongen dat nooit iets slechts in iemand ziet en altijd lief en aardig is tegen iedereen. Hij is niet echt bijzonder en dat wilt hij ook niet. Hij zet meestal anderen voorop en vergeet zichzelf dan een beetje. Hij maakt makkelijk vrienden, maar hij vertrouwt soms mensen wat te snel, ook al is hij erg slim. Ook heeft Rory een super mooie stem.


Sugar Motta - 15 - 5e jaars Zwadderich.
Sugar is een rijk volbloed meisje, dat altijd alles krijgt wat ze wilt. Ze doet zomaar dingen en denkt er niet bij na. Ze gooit als het ware met haar geld en denkt dat ze met haar geld alles kan krijgen. Ze is niet echt de slimste en ook niet echt de getalenteertste, maar ze weet wel hoe ze iemand onderdruk kan zetten of misleiden.



Sebastian Smythe - 16 - 6e jaars Zwadderich.
Sebastian, volbloed tovenaar, geboren uit een duister gezin. Niemand weet waar hij vandaan komt, maar hij heeft geld, ook daarvan weet men niet waar dat vandaan komt. Hij is nogal gemeen en duister, maar niemand kent hem echt. Sebastian doet alsof hij gemeen is, omdat zijn ouders zo zijn, maar eigenlijk is hij een aardige jongen die geen vlieg kwaad wilt doen en eigenlijk toch ook weer een beetje een schijtlijster is met een geweldige stem. Hij probeert een beetje zichzelf te vinden, met consequenties.



Flynn O'Malley - 15 - 5e jaars Griffoendor.
Flynn is een volbloed heks, die samen met haar tweeling broer Felix de boel op stelten zet. Ze is vrolijk en houdt van het leven. Ze is nogal roekeloos en komt vaak in de problemen, maar ze kent ook grenzen. Ze is vreselijk aardig en ze heeft een zwak voor dieren. Ze ziet niet snel iets ergs in iemand en snapt ook niet waarom veel mensen, mensen uit Zwadderich haten. Ze gaat met erg veel verschillende mensen om en wordt niet echt gehaat, soms wel wat raar nagekeken, maar verder niet. Flynn speelt gitaar, waarbij ze ook wel zingt, en ze zit bij Griffoendors zwerbalteam als Jager.



Felix O'Malley - 15 - 5e jaars Griffoendor.
Felix is, net zoals zijn tweeling zus, geboren in een volbloed familie. Samen met zijn zusje zet Felix altijd de boel op stelten, al van kleins af aan. In veel opzichten lijken Felix en Flynn op elkaar en ze zijn ook altijd samen te vinden. Felix is alleen minder roekeloos en wat serieuser, maar dan is hij ook weer wat onnozeler. Felix is ook nogal lui en kan heel goed zingen en gitaar spelen, maar dat vindt hij zelf niet.


Rayven Sylvesta - 16 - 6e jaar Zwadderich.
Rayven is een volbloed heks, maar haar beide ouders zijn gestorven tijdens een vreselijk auto ongeluk, Rayven was toen 7 jaar oud. Maar Rayven ging gewoon door. Ze werd een apart meisje. Een beetje vreemd qua karakter, maar een schat, ook erg talentvol. Veel mensen vonden het wel raar dat ze in Zwadderich terecht kwam, maar toch ook weer niet, want haar ouders zaten daar ook in. Rayven wilt liever niet over haar ouders praten, want dat ligt erg gevoelig. Ze heeft niet erg veel vrienden en is een Transformagiër, waarvan ze ook gebruik maakt qua haarkleur.

________________________________

Deze personages worden tijdens het verhaal uitgewerkt, verder beschreven, verandert qua karakter. Dat merk je vanzelf wel. Er komen natuurlijk ook andere personen in voor, maar die zijn minder belangrijk. Niet elk personage op deze pagina is even belangrijk als de andere.

Read and you'll see.

Reageer (4)

  • blerta803

    Leuk!! ik neem zeker een abo

    1 decennium geleden
  • EffieTrinket

    ABOO (H)
    Snel beginnen :Y)

    1 decennium geleden
  • Lein

    Superleuk!!!
    Snel beginne!!!
    Ik zit nu naast je (H) ^^

    1 decennium geleden
  • Juliete

    OMG ZO VET ;333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen