Bills' Point Of View

Een halfuur later staan we op van tafel en kijkt Georg me ongerust aan. 'Chill Georg, ze gaan elkaar heus niet vermoorden, ik denk meer dat het net ietsje anders uit zal lopen.' Hij knikt maar en zucht diep. 'Ik had veel eerder moeten zien, dat Tom ...' Schuldig kijkt hij naar de grond en sla ik een arm om hem heen. 'Je wou haar gewoon beschermen, dat is alles.' Hij glimlacht en we komen op de gang van onze kamers. 'Tom!' horen we luid en aan haar stem te horen is dit van ergernis, dus een goed teken in hun geval. 'Als je niet ophoudt dan...hahhahahahaaahaaaa, stop!' Ik grijns en kijk Georg triomfantelijk aan. 'Oke, je hebt gelijk.' lacht hij en geeft me de box.



Ik klop op de deur en meteen gaat hij open. Lays' staat in de deuropening met verwarde haren, haar truitje is uitgerokken en tranen van het lachen gok ik. 'Ik ben weg.' zegt ze hees, waarop Tom luidruchtig protesteert. 'Hou haar tegen Bill! Ze heeft m'n bandana gemold!' roept hij uit, maar ze is al vertrokken. 'Broer!' roept hij verontwaardigd, zonder bandana op zijn hoofd en rent de gang op. 'Hierkomen!' Hij tilt haar gillend over zijn schouder en ik bekijk het duo met een glimlach.



Even later laten ze elkaar los en kijken me grijnzend aan. 'Wat?' vraag ik achterdochtig. 'Niets.' zeggen ze in koor en duwen me de kamer binnen. Als ik netjes voor het bed sta zetten ze het op een lopen. 'Kieteldood!' Geschrokken begin ik te gillen en al snel te lachen als ze bovenop me zitten.






Beste lezers, even melden dat dit al het voorlaatste hoofdstukje is! Het is dus een ShortStorie geworden, dat komt omdat ik nog veel vervolgen moet schrijven van mijn andere stories. En deels ook omdat ik deze niet zo scoren vind als mijn andere, hopelijk verstaan jullie het!
Het laatste deel komt vandaag nog, alvast SUPER Bedankt voor alle reacties, jullie zijn geweldig!(H)(H)

Reageer (1)

  • TomKBitch

    nee deze serie is leuk !!(puh)
    xx dymm(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen