Foto bij 26.Sean (16+)

Ik kijk naar Elina. Ze is een mooi meisje. Ik was zolang al verliefd op haar geweest. Maar nu was alles anders. Ik was verliefd geworden op een Nederlands meisje dat naast ons woonde voor een jaar. “Elina?” vraag ik haar. Ze staat met haar rug naar me toe. Ze knikt. “Ik ben verliefd Elina” zeg ik in de hoop dat ze de hint begrijpt. Maar nee, “Ik ook Sean” zegt Elina terug . “Elina?” Nu draait ze zich om. Ze lacht. “Ik ben verliefd geworden op iemand anders” zeg ik zacht. Ze kijkt me vragend aan. “Ik ben verliefd geworden op Roos” zeg ik nu iets harder. Voor ik het weet zie ik de tranen over haar wangen stromen. Ik loop naar haar toe en wil haar trosten. “Ga weg” snikt ze. Ik wil me omdraaien en de kamer uit lopen maar bedenk me. “Het spijt me” zeg ik. “Ja daar heb ik wat aan” zegt Elina op boze toon. “Echt” zeg ik maar het maakt niets uit. “Eerst Niall en nu jij” zegt ze boos, “Was je wel echt verliefd op me of was het gewoon een spelletje?” ik hoor haar stem trillen. Ze staat op en loopt de kamer uit. Op de trap botst ze tegen Roos op. “Bitch” zegt Elina en loopt door naar de Keuken. Roos kijkt me verbaast aan. Ik schud mijn hoofd en trek Roos mee naar mijn kamer. “Wat was er nou met Elina?” vraagt Roos als we alleen zijn. “Niets” zeg ik snel. Ik heb haar nog niets verteld. Op eens komt ze voor me staan. “Sean?” vraagt ze. O wat is haar stem mooi. Ik kan alleen maar knikken. Ik sluit mijn ogen zodat ik meer van haar stem zou kunnen genieten als ze praat.

Ik voel haar zachte lippen op de mijne, zachtjes maar ze zijn er wel. Haar lippen voelen warm en zacht aan. Zachtjes duwt haar tong tegen mijn gesloten lippen. Langzaam haal ik mijn lippen van elkaar. Onze tongen ontmoeten elkaar en beginnen met elkaar te spelen. Het voelt vertrouwt. Zachtjes duw ik haar op het bed nog steeds spelen onze tongen. Langzaam maak ik het bovenste knoopje van haar blouse open. Ik voel dat ze aan de knoop van mijn broek friemelt. Ik ga verder met de knoopjes van haar blouse. De eerste is al open en nu ga ik verder bij de tweede en de deerde. Ze heeft mijn broeksknoop los gekregen en ik schop mijn broek uit. Ze trekt haar blouse uit en ik help met het hemdje dat ze er onder nog draagt. Nu gaat op mijn polo over mij hoofd en ik begin nu aan het knoopje van haar korte rokje te prutsen. Ze helpt me even en nog geen minuut later liggen we allebei in ons ondergoed op het bed. Ik ga met mijn hand naar de sluiting van haar bh. Ik voel het rode kant onder mijn vingers. Als ik hem heb gevonden is hij bijna gelijk los. Ze gooit hem naar de andere kant van de kamer. Nu zie ik haar borsten. Ze zijn niet groot of klein. Nee ze zijn gewoon perfect. Zachtjes begin ik ze te masseren. Een zachte kreun ontsnapt uit naar mond. Haar handen gaan naar mijn boxer en scheuren hem bijna van mijn lichaam. Nu liggen we helemaal naakt op het slipje van haar na op mijn bed. Voorzichtig draai ik haar om zodat ik op haar kan gaan liggen, maar voor ik bij haar naar binnen kan gaan vraagt ze nog wat. “Condoom?” vraagt haar zachte lieve stem. Ik knik en sta op en loop naar mijn bureau toe. Uit de onderste la pak ik een condoom en loop terug naar het bed. Nu heeft ze ook haar slipje naar de anderen kan van de kamer gegooid. Daar ligt het mooist meisje van de wereld voor mij, naakt op een bed. Zacht ga ik weer op haar liggen en ga bij haar naar binnen. Nu kreunen we allebei. Ik begin te stoten to we ons hoogtepunt hebben bereikt. Dan gaan we naast elkaar liggen. Ik draai mijn hoofd en kijk ik haar mooie groene ogen.

“Sean?” de stem van Roos haalt me uit mijn gedachten. Ik kijk op. “Heb je wel gehoord wat ik zei?” vraagt ze argwanend. Ik geef haar geen antwoordt maar loop op haar af. Het kan me niets meer schelen of ze me nou wel of niet leuk vind, of wat de jongens en Elina wel niet zouden denken. Ik wilde Roos. En het liefst nu. Als ik voor haar sta buig ik naar voren en dan voel ik haar lippen. Mijn tong drukt tegen daar lippen en ze gaan een klein beetje open. Mijn tong ontmoet de hare en begin er mee te spelen. Net als toen met Elina druk ik haar zachtjes op het bed.


zoals belooft een lang stukje. Maar ik wil even weten of jullie het wel een beetje goed vonden. want zelf weet ik het niet echt of het wel goed is.:X
xoxoxo

Reageer (2)

  • SpecialMofo

    Mooi geschreven.
    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Yestherday

    Sean, vind ik een player
    But super mooi(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen