Griselda smijt mijn koffer in de taxi en ik staar eerst nog wat in mijn spiegel. Ik heb een lichtblauwe skinny, een wit topje en gouden ketting aan. En iets wat ik vroeger nooit zou aandoen, hakken. Knal roze sleehakjes. Twijfelend staar ik naar mijn evenbeeld. 'Layla?' Ik schrik op uit mijn gedachten en loop naar onder. 'Het is tijd om te vertrekken.' Ik knik en kijk nog een laatste keer rond. 'Ik zal Hawaï missen.' geef ik toe. Ze lacht en geeft me een knuffel.

'Hou je goed meisje en als het je even niet gaat, kun je me altijd bellen, oké?' Ik knik en bedank haar nog eens honderduit, dit is gewoon geweldig op een halfjaar tijd.
Ondertussen ben ik al op het vliegtuig en geeuw eens. Mijn ipod glanst in mijn ogen. Die heb ik toch al een hele tijd gemist, ik moet dringend nieuwe muziek gaan downloaden trouwens.


Met een verbeten blik staar ik voor me uit, als de kreunen in de kamer naast mij eindelijk ophouden. Nou ja, ik zit in de woonkamer in het hotel. De deur gaat open en Tom verschijnt in zijn boxer in de kamer. Ik doe alsof ik hem niet zie en staar verder naar het scherm. 'Dat was...Geweldig!' kreunt hij en ik weet gewoon dat hij grijnst. Als hij mijn broer niet was, had ik hem een klap verkocht en de huid vol gescholden. Maar het is niet enkel zijn beslissing. Charlie ging in op zijn verzoek, ik was niet snel genoeg om haar voor mij te winnen. Is het dan zo vreemd dat ik alles in een relatie op het gemak wil doen? Ze wou al vanaf de eerste dag met me naar bed! Sorry hoor maar zo zit ik niet in elkaar.


'Ik weet dat je me hoort Bill.' Ik rol mijn ogen en blijf hem verder negeren. 'Wat jij wilt.' en verdwijnt weer naar de kamer. Georg kijkt me onderzoekend aan, maar ik zucht. 'Laat me maar met rust oké?' Ik sta op en loop naar mijn eigen slaapkamer, gelukkig is die naast die van Gustav en niet die van Tom. Ik plof op mijn bed en verveel me steendood. 'Had ik vandaag niets te doen?' Verveeld kijk ik in mijn agenda op mijn gsm en zie een heleboel hartjes en uitroeptekens. 'Wat is dat nou weer?' brom ik en klik het open.

'My Bitch Comes Home!' lees ik en staar er even naar. 'OMG!' gil ik opgewekt en spring uit het bed. 'Lays', Lays'!' fluister ik hyper tegen mezelf en loop even een rondje. Ik kan wel huilen van geluk, maar dat ga ik niet doen! Oké, rustig Bill, niemand mocht iets merken remember.
Ik kijk rond in mijn kamer en zie dat het een puinhoop is. Als ze hier moet slapen, zal ik toch wat netter moeten zijn. Ik begin met opruimen en maak de badkamer wat schoon. 'Vliegveld.' mompel ik en trek mijn kamerdeur open. Tom en Charlie kijken op en ik grijns enkel stom.

Ik ben Bill Kaulitz, als ik iets geheim moet houden dan, is dat helaas altijd van mijn gezicht af te lezen. 'Wat kijk jij zo eng?' gromt Charlie. Ik negeer haar, hoewel ze een leuk topje met short aanheeft. Vergeet haar, Bill. Ik schud mijn hoofd en klap vrolijk in mijn handen terwijl ik mijn tas en kaart van de tafel pik. 'Wat ga jij doen?' vraagt Tom meteen. 'Iets, bye Sukkels!' en weg ben ik. Ik huppel zowat de trappen af, terwijl ik normaal luitjes de lift zou nemen. Hoe kon ik deze dag nu vergeten?

Snel ren ik naar binnen en zie dat het net 10 minuten geleden geland is. Zou ze hier al rondlopen? Ik loop naar haar gate en wacht af. De laatste mensen komen eruit, maar geen van allen lijkt in de kleinste verte op Lays', ze kwam toch vandaag terug?

Reageer (3)

  • static

    haahaha! Bill herkent haar gewoon niet meer..
    en wat is hij toch schattig! haha

    1 decennium geleden
  • jvpm

    ik ben het helemaal met raveness eens :D

    1 decennium geleden
  • Raveness

    oh je gaat me toch niet zeggen dat je voor vandaag gaat stoppen he.
    Ik wil Tom's reactie weten als hij ziet wat hij heeft laten lopen!!!
    Geld ook voor Bill btw.
    Ow en ik wil weten hoever Georgs mond open gaat hangen als hij zijn zusje weer ziet...

    ik zou bijna zeggen "SNel verder" maar ik denk dat dat al duidelijk was..

    (K)(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen