Uiteraard kreeg ik geen bericht terug op de brieven, misschien waren ze niet eens aangekomen, wist ik veel. Ondertussen had ik wel veel steun gevonden bij een van de hulpverleensters die mij veel steunde en mijn nieuwe soulmate werd. Zij was, net als ik ooit was, gelinkt aan het 'famous-wereldje' dankzij haar vriend die een modeontwerper is. Alyssa en hij zouden snel genoeg trouwen en zij zorgde ervoor dat ik erbij mocht zijn. Alyssa veranderde mijn kijk op de wereld, het verleden en het allerbelangrijkste, mijn lichaam.

Het is dan ook dat ik na twee en een half jaar, dankzij haar de kliniek vol zelfvertrouwen verlaat. Samen verlaten we deze, zij vanwege dat Ziam vanwege zijn vak moet verhuizen. Beide haalden mij over om met ze mee te gaan, wat ik ook deed, hier in Nederland was niks meer dat mij zou kunnen steunen. Het was ook Ziam die ervoor zorgde dat ik Max weer in mijn bezit kreeg en dat hij mij een baan als styliste bezorgde.

In de grote wereld van roem, kwam ik er ook achter dat Cinema Bizarre niet meer bestond, dat ze uit elkaar waren gegaan. Dat verklaarde ook de vage brieven, maar niet het stoppen met schrijven. Yu en Romeo waren bij de band Rouge Morgue terecht gekomen, Kiro hield zich met Ricky op de achtergrond, Shin ging solo verder als Mr. Hangover en Strify ging alleen verder als Jack E. Strify. Allemaal gingen ze verder in deze wereld, net zoals ik. Als styliste werd ik door een modebureau ontdekt en ging ik er na aandringen van Alyssa en Ziam opin.
Mijn leven beterde zich en ik maakte nieuwe vrienden en familie. Mijn familie werd die van mijn vriend Miklos. We leerden elkaar kennen in de drukte van de mode wereld. Hij was Italiaans, maar had een huid van een latino. Zijn familie was geweldig en begrepen de harde modewereld en deden hun best om rekening te houden met mij nog altijd durende gevecht tegen Ana om niet terug te vallen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen