"Ik hou van je Yara" fluistert Niall in mijn oor. Ik glimlach, "Ik hou ook van jou Niall" zeg ik terug. We zitten samen op de bank naar Grease, Nialls lievelings film, te kijken. Niall had al bijna een hele zak chips en een zak nootjes op toen we de voordeur open hoorde gaan. Kyara, Liam, Elina,Sean, Emma en Harry kwamen binnen gelopen. Snel stond ik op en liep naar de keuken. "What?" hoorde ik Niall hard roepen van uit de keuken. Snel liep ik weer terug. "Wat is er?" vroeg ik bezorgd. Even was het stil maar toen zei Sean uiteindelijk, "Mijn zus Gaby ligt nu al een week in coma" zegt hij met tranen in zijn ogen. Ik loop naar hem toe en geef hem een knuffel. Ik voel de blik van Elina in mijn rug prikken. "Het komt wel weer goed,Sean echt" fluister ik in zijn oor. Ik laat Sean weer los en ga naast Niall zitten.
Als iedereen naar boven is gegaan zet ik de film weer aan. Niall wilde het laatste beetje chips pakken maar ik was hem voor. "Maar ik wil ook" zei hij met een beetje sip. "Jij eet je zelf nog een keer dood" zei ik maar gaf toch wat chips aan Niall. Binnen een minuut was het al weer op. Ik moest lachen. Vragend keek Niall me aan. "Je hebt allemaal chips om je mond zitten" zei ik lachend. Snel veegde Niall zijn mond af. Ik hoorde de voordeur open gaan en draaide me om. Gelijk voelde ik 2 sterke armen om me heen die me naar achteren trokken. Toen lag ik boven op Niall. Niall begon me te kietelen. "AAAAAAAAHH hou op" bracht ik giechelend uit. Nialls greep verslapte even en die kans geep ik aan. Ik draaide me om en begon hem te kietelen. "Genaden" schreeuwde hij uit. Ik stopte en Niall gaf een kus. "Moet dit?" vroeg een geiriteerde stem acht ons. Ik draaide me om en Roos stond in de deuropening. 'hoe is zij binnen gekomen?' vroeg ik me zelf af. "Roos wat doe je hier?" vroeg ik. "Sean vroeg of ik kwam". Ik keek verbaast naar mijn vriendin.


Volgende keer wat langer maar dit was een beetje een inleiding voor het volgende hoofdstukje. De volgende is van uit Elina. Hebben jullie al een idee wat er gaat gebeuren??
xoxox

reactie?

Reageer (2)

  • SpecialMofo

    Super stukje! Snel verder. Ik wil weten hoe het met die Gaby gaat...

    1 decennium geleden
  • Apprentice

    leuk stukje! ik denk dat het uit gaat tussen Elina en Sean ofzo.(: xo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen