Foto bij Zehn.

~ Alyssa Angelica Marneaf

We lopen al lachend over straat, hij heeft zijn arm om me heen geslagen en we lopen richting bioscoop, Thomas had al kaartjes gekocht voor een komedie. Het leek me wel een grappige film, we zitten op de laatste rij te wachten tot de film begint. Zijn arm ligt rond mijn nek en rust op mijn schouder, ik zit tegen hem aangeleund en kijk hem aan. Hij glimlacht naar me.
De eindtitels komen op het scherm en we staan allebei recht, we lopen naar buiten en zonder een woord te zeggen rijden we terug naar mijn huis.
‘Alyssa, ik vond het heel gezellig,’ zegt hij met een blos op zijn wangen.
‘Ik ook Thomas echt, het was de mooiste avond uit mijn leven.’ Hij trekt me naar zich toe en geeft me een knuffel. Hij houd zijn armen om me heen geslagen. Ik zie zijn hoofd gevaarlijk dichtbij komen en voor ik het goed besef drukt hij zijn lippen op de mijne. Hij tikt met zijn tong op mijn lip en ik open mijn mond een stukje, zijn tong begint de mijne te strelen. Zo staan we er een tijdje tot we beide geen adem meer hebben. Het is een geweldige zoen.
‘Ik wil dat je weet, dat ik je echt mag,’ zegt Thomas wanneer hij de kus beëindigd.
‘Ik jou ook,’ zeg ik.
‘Ik ga In de vakantie naar Frankrijk voor 2 weken, ik zou graag hebben dat je mee gaat samen met je broer.’ Ik val compleet uit de lucht en knik maar was.
‘Ik zal het vragen,’ antwoord ik. Hij knikt en geeft me nog een kusje op mijn mond. Daarna loopt hij richting zijn brommer en rijd hij weg.

Het is zondag en dan slaap ik meestal uit, vandaag is geen uitzondering. Volgende week is het al vakantie en dan moet ik Thomas laten weten of we mee gaan. Ik heb er samen met Thomas over gesproken. Het zou mogen van mama, alleen is er één probleem. Het geld. Hoe gingen we die reis betalen? Ik zou vandaag met Thomas gaan praten daarover. Ik zou hem uitleggen dat we niet kunnen meegaan. Hij moet niet weten dat we geld problemen hebben. Oké, misschien heeft hij een vermoeden maar daarom moeten we het nog niet bevestigen.

Verder ? x

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen