Foto bij Neun.

~ Alyssa Angelica Marneaf

Ik hoor de bel en loop naar beneden om de deur voor Thomas te openen. Ik heb maar een zwart kleedje aangetrokken met zwarte schoenen. Ze hebben een klein hakje, niet te hoog en ook geen naald hak. Ze zitten goed, ik had ze gekocht vroeger voor papa’s dood. Voor het hele drama begon. Ik ga mijn avond niet laten verpesten door aan hem te denken en voorlopig hoort Thomas dit ook niet te weten. Ik open de deur en zie Thomas staan, hij ziet er mooi uit. Hij heeft een zwarte jeans aan en een wit hemd aan. En hij heeft een rode roos in zijn hand. Hij geeft me de roos en een klein kusje op mijn wang. Het is zo schattig, vooral al hij lacht. Dan komen er zo van die schattige kuiltjes in zijn wangen. Ik haal even mijn jas en loop naar buiten waar zijn brommer staat.
‘Ga je nu zeggen wat we gaan doen?’
‘Nee, want dan is het geen verrassing meer,’ meld hij me en gebaart dat ik moet opstappen op zijn brommer. Ik doe wat hij zegt en even later zoeven we weg. Een kwartiertje later voel ik dat Thomas vaart mindert. Ik heb mijn armen om zijn middel geslagen en mijn hoofd ligt op zijn rug. Ik snuif even aan zijn hemd, de geur dringt langzaam door. Wat ruikt hij toch lekker. Ook al ken ik Thomas nog niet zo lang, ik weet zeker dat ik verliefd ben. Hij geeft ze zo een onbeschrijfelijk gevoel, het gevoel alsof ik hem al jaren ken, een veilig gevoel. De brommer stopt met rijden en ik kijk naar Thomas die me lief aankijkt. Ik wil deze jongen, dat is het enige wat ik wil. We lopen een Italiaans restaurantje in en gaan aan een tafeltje van twee zitten.
Na het eten bestellen we nog een dessert, we hebben gepraat over onze hobby’s, school, familie maar ik heb niets verteld over papa, ik vertel het hem wel wanneer ik er klaar voor ben.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen