Foto bij 13- Marry You

Alice loopt heen en weer. Elke keer weer met een andere jurk."Alice waarom mag ik niet zelf een jurk pakken?"vraag ik als ze me de honderdste jurk aangeeft."omdat Jade,ik precies weet welke jurk jij mooi vind"lacht Alice. Ik zucht. Misschien is dat wel zo maar nu voelt het niet alsof ik mijn jurk kies."Alice die is mooi!"roep ik en wijs naar een super mooie jurk."OMG je heb gelijk die is schitterend!"roept Alice en pakt de jurk en geeft hem aan mij.Ik trek de jurk aan en kijk trots in de spiegel."Alice hij is super!"roep ik. Alice knikt blij."deze jurk is zo jouw."lacht Alice. Ik grinnik."Hij is super! ik kan echt niks meer er over zeggen"lach ik en kijk in de spiegel. Ik draai een rondje in me jurk.
"Ik ga even je schoenen,sluier en je sieraden pakken"zegt Alice en loopt weg. Rosalie loopt binnen en haar mond valt open."wow die jurk is mooi!"roept Rose."dankje Rose."Oke omdat iedereen vampier is,op Bella na dan,houden we de bruiloft morgen om 6 uur 's ochtends dan kun je om 1 uur 's middags naar het vliegveld om op huwelijksreis te gaan"zegt Rosalie. Ik knik."dus we gaan vanavond lekker een vrijgezellen avond houden"zegt Rose."oh oke. Moet ik nog iets speciaals mee nemen?"vraag ik."een super leuke outfit voor vanavond"zegt Rose. Ik knik en trek de jurk weer uit. trek me eigen kleren weer aan en stop de jurk in een hoes. Ik loop naar de kassa als Alice ook klaar is met het uitzoeken van de schoenen en sieraden.

De volgende ochtend om 5 uur

Ik kijk naar de heen en weer rennende Rose en Alice."rustig nou meiden we hebben nog een uur hoor"zeg ik en glimlach."we hebben misschien nog wel een uur maar we moeten je haar en make up ook nog doen hoor!"roept Alice gestrest. Ik glimlach en kijk naar Bella die de make up op de tafel legt."Uhm Jade mag ik je iets vragen?"vraagt Bella."Tuurlijk Bells"zeg ik."Nou kijk je weet dat Edward me ten huwelijk heeft gevraagt toch? "zegt Bella. Ik knik."nou we moeten het Charlie vertellen alleen ik weet hoe ik dat moet doen misschien word hij boos ofzo"zegt Bella."Ik weet niet hoe ik het zou doen maar mischien moet je samen met Edward gaan en het hem gewoon vertellen"zeg ik. Bella knikt."je hebt gelijk lijk dankje.En trouwens super mooie jurk"zegt Bella. Ik glimlach naar haar.

Klok slag 6 uur.
Ik sta samen met Alice boven aan de trap."ben je er klaar voor?"vraagt Alice.Ik knik. Alice knikt en haalt Carlisle."Klaar Jade?"vraagt Carlisle. Ik knik en loop samen met Carlisle naar beneden. We lopen naar de achtertuin(net zoals in Breaking Dawn part 1). Veel vrienden va Carlisle zitter er. Ook Peter en Charlotte,de twee oude vrienden van Jasper, zittern er.Ik kijk naar voren en zie Jasper staan,in een mooie zwarte smoking met een rode roos.We lopen naar voren en Carlisle geeft me aan Jasper."veel succes"fluistert Carlisle."Dankje"Fluister ik terug.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen