Dublin

Ik ga voor de kleding kast staan. ik bekijk de inhoud. 'wat moet ik aan trekken'vraag ik mezelf af. In de kast hangen allemaal setjes kleren. Aan de anderen kant van de kamer heb ik nog een kast met schoenen staan. Toen Roos en ik hier 4 weken geleden kwamen hingen de kasten vol met kleding die de ouders van Esther voor ons hadden gekocht. Ik pas een setje van uit de kast en kijk wat er op hangt. Het outfit bestaat uit een grijze jeans, een rood shirt met Mickeymous en een beige tas. Ik bekijk het setje. Het ziet er leuk uit. Toch pas ik nog wat hangers. Op dat moment wordt er op de deur geklopt. "Binnen"roep ik. Esther komt de kamer binnen lopen. " Es wat moet aan trekken?" vraag ik, "Ik heb een date met Niall en ik weet niet wat ik aan moet trekken". Esther loopt naar de kast en Pakt een hanger. Op de hanger hangt een broek met een printje, een wit bedrukt shirt en een blazer met glitter. Daarna loopt ze zonder iets te zeggen naar de kast met schoenen. Daar pakt ze een paar zwart Christian Louboutin met aan de voorkant Punten. Ze geeft ze aan mij en wil de kamer weer uit lopen. "Es?" vraag ik haar. Ze draait zich om en kijkt me vragend aan. "Bedank" zeg ik snel. Esther knikt en loopt de kamer uit. 'Raar'bedenk ik me bij mijzelf, 'Esther is nooit zo stil'. Lang maak ik me er niet druk over. Ik trek snel de kleren aan die Esther voor me heeft uit gezocht, pak een zwart tas en loop de trap af naar beneden. Op dat zelfde moment gaat de bel. Ik hoor Butler de deur open doen. Daarna hoor ik Nialls stem. Ik blijf staan op de trap. "Mvr. Yara er is bezoek voor u" roept butler naar boven. "Ik kom" roep ik terug.
Als ik de woonkamer in loop zie ik Niall op de bank zitten. Waarschijnlijk hoorde hij me al aan komen want hij stond gelijk op. "Je ziet er mooi uit Yara" zegt hij zacht. "Dank je wel" zeg ik terug. "Misschien moet je toch even wat anders aan trekken want het is niet heel handig voor wat we gaan doen" voegt Niall er toch nog even aan toe. Ik kijk hem verbaast aan. Toch loop ik even later de trap op naar mijn kamer. Ik doe de kastdeur weer open. "Ik denk dat dit beter is" zegt Niall en pakt een hanger met een Zwarte spijkerbroek en een rood vest. Dan loopt hij naar de kast waar mijn schoenen staan en pakt mijn zwarte sneakers. Ik kijk Niall weer vragend aan, Maar toch trek ik het aan.
Een half uur later stappen we in een taxi. "Waar gaan we heen?" vraag ik Niall. "Daar kom je vanzelf achter" antwoordt hij.


Oke zoals jullie merken kan ik me niet aan dingen houden. Ik heb nog steeds geen 10 abbo's maar ik kon het gewoon niet laten om verder te schrijven.
Ik zou het leuk vinden als jullie reageren hoe julie dit hoofdstukje vinden. Maar dit keer ga ik het toch proberen. Ik zeg nu dat ik verder ga als ik 13 kado's heb.
xoxo ROOS (K)

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen