Foto bij 20. Kyara

Dublin

"Saar, kom maar bij ons zitten" roep ik naar het meisje dat bij Susanne en Alex. Saar rent weer terug naar de bank en gat tussen Liam en Mij in zitten. "Wat zullen we gaan doen?" vraag ik aan haar. Ze buigt haar hoofdje naar mij toe en fluister in mijn oor, "Liam kietelen". Ik lag en ze kijkt me ondeugend aan. Ik knik kort naar haar en ze begint Liam te kietelen. Liam Begint te lachen en en rolt van de bank af. Nu moet ik ook lachen. Ik liet me op de grond zakken en begon Saar te helpen. "Stop, Stop" roept Liam uit. Saar stop en ik buig naar voren om Liam een kus te geven. Maar dat had ik beter niet kunnen doen. Liam pakt me vast en begint me te kietelen. Ik begin te lachen en roep, "Stop, Stop". Nu buigt Liam zich naar mij toe en geeft me een kus. "Liam wil jij wat met mij doen?" vraagt Saar en kijkt Liam Smekend aan. "Zullen we anders met z'n 3e naar de stad gaan en wat voor je gaan kopen" vroeg Liam en keek nu naar mij. Ik knikte. "Ik vraag wel aan mama of dat mag, oke Saar?, vind je dat leuk?" vroeg ik haar. Ze knikte en en ik loop naar Susanne en Alex toe die een fixen worden wisseling hebben. Ik tik Alex op haar schouder. "Wat?" vraagt ze me fel. "Liam en ik nemen Saar mee naar buiten" deel ik mee. Alex kink kort en richt zich weer tot Susanne. Ik loop naar de gang waar Liam en Saar al met hun jas aan klaar staan. "Kyara schiet een beetje op" zegt Saar ongeduldig. Ik glim lach en doe snel mijn Chanel jas aan. Liam doet de deur open en we lopen door de tuin naar het hek toe. Op dat moment komen Yara en Niall aan lopen. "Niall" roep ik verrast. "He, Kyara wat gaan jullie dan weer doen" vraagt Niall. "We gaan naar de stad" roept Saar uit. Niall kijk naar het meisje en glimlacht. "Gaan Liam en Kyara je ook de studio laten zien?" vraag Niall. Saar kijk naar Liam. "Dat kunnen we wel doen ja" zegt Liam. "Niall" vraag ik, "Kunnen we de auto lenen?". "Natuurlijke Kyara" zegt Niall en geeft me de sleutel.

Een half uur later rijden we de parkeerplaats van de studio op. Toen de jongens na x-factor het album Up All Night hadden op genomen waren wij meisje er voor het eerst gekomen. "We zijn er dames" zegt Liam en kijkt naar Saar en mij. Als we de auto uit stappen komt er nog een auto de parkeerplaats op rijden. Liam doet de auto op slot en met z'n 3e lopen we naar de ingang van de studio. Binnen is het groot en schoon. Saar kijkt haar ogen uit. We lopen naar het op neem hok en met z'n 3e lopen we naar binnen. "Kan je goed zingen Saar?" vraagt Liam. Saar kijk naar mij. "Zullen we anders samen zingen?" vraag ik haar. Ze knikt.


Oke het is niet heel intresant. (A)
mmmm ik ga pas weer verder schrijven als ik 15 abbo's heb dus dat wordt mijn verhaal promoten bij iedereen die je kent.(puh)

xoxo (K)

Reageer (2)

  • missv

    leukkk ik ga ook promoten haha (H)

    1 decennium geleden
  • SpecialMofo

    Ik ga promoten, morgen!
    HAHA(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen