Foto bij O15

HOLA!

Maar, zoals een paar hoofdstukken terug (Lees:chapter O13)
Heeft Berfia gezegt dat wij een peronage 'verloten' om het zo te zeggen. En ik wist daar niks van! Niet erg natuurlijk! Maar dan vind ik wel dat ik mag kiezen wíé het word... En ik dacht dat wij rollen kunnen opgeven die je kunt kiezen..
Dus: Schrijf ten 1ste. Een lange, verbazende, MAAR VOORAL EEN ORGINELE! Reactie! + Schrijf daar je rol erbij! Hier kan je uit kiezen:

1. Je mag 1 van de 2 tweeling zusjes zijn. Of je mag ze allebij zijn, Maar dan hebben we wél 2 rolbeschrijvingen nodig!(:
2. Je mag de nicht van Zayn zijn. Die we MAYBE In het verhaal gaan werken. Maar zodra iemand zich er voor opgeeft en goed genoeg is komt die erin!
3. Je mag zelf een rol verzinnen! Alles mag! Dus ook Eenhoorns, vogels, JE MAG ZELFS HET ZAND ZIJN! Oke jullie weten wat ik bedoel toch!(:

Ja, begin nu dan maar met lezen, love<3
Written by:
Creater

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • AuroraX3

    ik heb mijn reactie op chapter 013 gezet en daar staat wat ik zou willen zijn in jullie verhaal xx

    1 decennium geleden
  • AyaMalik

    Ik wil heel graag helpen maar ik ben net een nieuwe verhaal begonnen met vier meiden en heb het nu best wel druk want ik heb nog andere verhalen en school enzo snappie.
    Maar hoe dan ook ik wil heel graag dat je snel verder gaan met je amaZAYN(flower) story (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen