Ik druk op de bel, en de zenuwen gieren door mijn lijf. Dat komt natuurlijk omdat ik nog steeds verliefd op hem ben.
Het is dan wel pas 2 weken uit, dus da's normaal, maar toch.
Ik weet dat hij ook nog verliefd op mij is, maar door dat leeftijdsverschil gaat het toch net iets moeilijker, voor hém dan. Ik bedoel hallo, als hij me leuk vind, moet hij gewoon 100% voor me gaan. En dan toch de week nadat hij het uit heeft gemaakt me weer zoenen. Dat slaat eigelijk ook nergens op. Halló, ik ga me niet als sexspeeltje laten gebruiken, hoor. Hij wou namelijk ook weer in mijn broek zitten graaien, wat ik helemaal niet erg vind, maar ik was ongesteld. Nu niet meer. Ik weet zeker dat als er straks weer iets gebeurd, dat ik het dan niet tegen ga houden. Dat ik dan ook wil, ofzo. Vreselijk, verliefd zijn.
'Wie is daar?' klinkt zijn zware stem door de intercom. 'Wie denk je?' zeg ik, terwijl er een brede grijns op mijn gezicht verschijnt.
Er klinkt een gezoem en een klik, en ik geef een duw tegen de deur.

Thomas geeft me een kus op mijn mond als ik binnenkom in het huis, en dan draaid hij zich om en loopt vast naar de keuken om wat te drinken voor me in te schenken. Zo gaat dat altijd, haha. Ik doe de deur achter me dicht, en schop mijn nikes uit.
'Hmm, lekker. Euhm, is het niet een beetje vroeg voor die wodka erdoorheen? Ik kom net me bed uit, man.' zeg ik.
'Het is 3 uur, schat. Dan moet je al lang je bed uit zijn' zegt hij plagend. Zelf komt hij ook altijd rond deze tijd zijn bed uit.
'Pfft, sukkel.' Ik geef hem een duwtje en krijg bijna een plens wodka over me heen.
'Leuke combinatie hoor, met cola-cherry.' zeg ik verbaasd, maar toch wel nieuwschierig.
'Is lekker hoor.' antwoord hij. 'Maar goed, wat gaat er allemaal door je koppie heen? Je kijkt zo serieus, steeds.'
'Nou, waarom zoen je me steeds en zit je aan me als je het uit heb gemaakt? Ik laat me echt niet gebruiken hoor.' zeg ik blozend.
'Je bent ook zo leuk, ik kan gewoon niet van je afblijven.' antwoord Thomas, en hij geeft een kus in mijn nek. Ik giechel. Ik smelt altijd van dat soort woorden.

Reageer (2)

  • Deadmau5

    Omg weinig lezers ;D Ik lees snel door ;D En ga bij ieder hoofdstuk een reactie zetten ;D

    1 decennium geleden
  • xxCOLOURSxx

    wat is het leeftijd verschil dan

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen