Foto bij Twenty

Ik kan geen genoeg krijgen van het schrijven van dit verhaal dus schrijf ik tot ik erbij neer val :p
Sorry voor de lengte van het stukje btw, ik hoop dat de inhoud het goed maakt :)

*Zoey Miller

Ik staarde nog steeds naar de fles die op mij wees en merkte de rest niet op.
'Zoey?' zei Louis plotseling voorzichtig.
'O, juist!' Ik keek snel op en keek nu naar Harry.
We gingen rechtstaan en ik boog me zachtjes voorover.
Langzaam sloot ik mijn ogen en kon ik nog net Mell met een moordlustig gezicht naar me zien kijken. Ik begon zachtjes te glimlachen bij de gedachte hoe jaloers ze nu wel niet moest zijn. Ik werd echter ruw in mijn gedachten verstoord toen ik Harry's lippen zachtjes op die van mij voelde.
Ik vergat alles om me heen en voelde hoe mijn adem in mijn keel stokte. Kalm streelden zijn lippen de mijne. Zo kusten we enkele seconden, die veel te snel voorbij leken te gaan. Ik ontspande me en ging spontaan met zijn bewegingen mee. Ik schrok toen zijn tong zachtjes mijn onderlip aftastte. Harry overschreed daarmee de grens en dat wist hij ook. Toch opende ik mijn mond een beetje, ik kon op dit moment niet helder nadenken. Het gebeurde allemaal erg teder. Op de achtergrond begon iedereen te fluiten en joelen, maar ik hoorde het niet.
Ik liet me gaan in de kus en sloeg mijn armen in een reflex rond zijn hals heen waarna hij me een beetje dichter bij hem trok. Ik voelde een zachte rilling over mijn huid. Zo had ik nog nooit gekust. Het was alsof hij alles vooraf had gepland en altijd precies wist wat hij deed. Zo had ik nog nooit gekust met Trevor... Trevor! Ik opende mijn ogen en scheurde mijn lippen meteen van de zijne af. Het voelde verkeerd om te stoppen met kussen en mijn lippen brandden nog even verlangend na. Ongeveer een seconde nadat ik me had weggetrokken opende Harry zijn ogen ook. Hij keek me een beetje verbaasd aan met zijn mond nog halfopen.
Ik ging haastig terug zitten.
Iedereen keek naar me, ook Liam. Ik merkte hoe ik langzaamaan rood kleurde en was me op dat moment even erg bewust van mijn hartslag.
'Ik... moet naar het toilet.' stamelde ik zachtjes.
Ik stond opnieuw op en probeerde me tussen de tafel en benen door te wurmen. Terwijl ik wegliep voelde ik Harry's blik nog even in mijn rug priemen.

Reageer (5)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen