Foto bij District 1 de Boete

Het is altijd een spannende dag in District 1 op de dag van de boete. Dit district is gebaat in luxe omdat ze veel import hebben van het Capitool. Nu verzamelen alle bewoners van District 1 zich op het plein voor de ceremonie. District 1 kent 2 winnaars in de afgelopen 23 Hongerspelen. De eerste had de 18e Hongerspelen gewonnen en de tweede won de 22ste Hongerspelen. Hij heet Craig Green en komt het podium op lopen. Voor degene die nu uitgekozen worden is hij de mentor. Er komen nog 2 mensen het podium op lopen, zij waren het voorbereidingsteam. Ze stellen zich voor. De een heet Leland en de andere Sabrina. Zij zijn degene die District 1 door de voorbereidingsfase heen loodsen. het is tijd om de tributen te kiezen. De presentratice, Amparo, staat op en loopt naar de microfoon en zegt: 'het is tijd om de jongen te kiezen die misschien in de voetsporen van Craig en Jerald zal treden. De naam is... Samuel Broussard!'
Vrijwel gelijk roept iemand zichzelf als vrijwilliger. Dit kwam onverwachts. Een jongen van 12 die zichzelf voor de leeuwen werpt! Hij biedt zichzelf aan om mee te doen aan de 24ste hongerspelen. Zijn naam is Jerry Panna. Het publiek houdt zijn adem in terwijl de meisjenaam wordt getrokken.
'Laura Timboline!' Er klinkt geschreeuw maar niemand roept zichzelf als vrijwilliger. Een 17 jarig meisje loopt naar het podium en gaat naast Jerry staan. De tributen uit District 1 zijn Jerry Panna en Laura Timboline.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen