Foto bij 13.Susanne

Dublin

Met een schok werd ik wakker. Ik werd weer misselijk en sprong uit mijn bed. In de badkamer begon ik weer over te geven. 'Wat heb ik toch de laatste tijd' vroeg ik mezelf af. De badkamer deur ging open en Elina stond in de deuropening. 'fijn'dacht ik bij mijzelf. "Gaat het een beetje" vroeg Elina. Nu merkte ik pas dat ik nog op de grond voor de WC zat. Ik stond op en voelde de misselijkheid weer komen. Ik boog me weer over de WC en gaf weer over. Ik kwam weer overeind en merkte nu pas dat Elina naast me stond. Ze keek me met een bezorgde blik aan. "Dit heb ik de laatste tijd wel vaker" zei ik schamper en wilde de badkamer weer uit kopen, maar Elina hield me tegen. "Hoe lang is de laatste tijd?"vroeg ze wantrouwig. "O, 2 á 3 maanden" zei ik, toen bleef ik stok stijf staan.

Londen ziekenhuis:
"En" hoorde ik Harry vragen aan de dokter. "We hebben het kunnen redden maar het is nog erg zwak" zei de dokter. Ik probeerde overeind te komen in het witte zieken huis bed. Harry liep naar me toe en hielp me overeind. "Dankjewel Hazza" zei ik. "Het is goed, Sus" zei hij. "Waar is Louis" vroeg ik hem. "Louis, is thuis, morgen komt hij" Ik keek Harry aan. Ik was gevallen en gelukkig had Emma gelijk een ambulance gebeld. "Wat is het" vroeg ik aan Harrt. "Een meisje" zei Harry. "Hazza ik wil het niet"


Ik schrok toen ik ineens Louis stem naast me hoorde,"Susanne, gaat het" Ik keek Louis aan en er rolde een traan over mijn wang. "Ik...ik ben beng Louis" zei ik. Louis zachte hand veegde een traan van mijn wang. "Ik weet het niet Louis, straks gebeurt er het zelfde als met Saar" zei ik zacht. Louis pakte mijn hand en hield die stevig vast. Het was hele tijd stil. Ik dacht na over wat er 3 jaar geleden was gebeurt. Ik was zwanger geworden en het was juist op het verkeerde moment. Het was net uit met Harry en ik had nog maar net wat met Louis. De jongens hielpen me overal mee. Ik was er van overtuigd dat ik zwanger was van Louis maar Harry dacht daar anders over. Toen ik 8 maanden zwanger was waren we met z'n 4e, Harry Emma Louis en ik, naar mijn ouders in Londen gegaan. Na een flinke ruzie tussen Louis en Harry had Louis besloten eerder terug te gaan naar Dublin. Louis was nog geen 2 uur weg of ik was van de trap af gevallen en had een rib gebroken. Gelukkig was Emma er die gelijk de ambulance had gebeld. In het ziekenhuis hadden ze het kindje met een keizersnee er uit gehaald en hadden ze hem kunnen redden. Toch had ik besloten om het meisje, dat we Saar hadden genoemd, naar mijn oudere zus in Amerika te sturen. Mijn zus heb ik nooit meer gezien en Saar dus ook niet. Ik had er spijt van gekregen maar mijn zus wilde Saar niet meer terug geven. En nu was ik op nieuw zwanger. de enige vraag was nog Hoe lang al?


het antwoordt op de vraag met wat er met Susanne is is beantwoordt maar wat gaat er nu gebeuren? Hoe lang is ze al zwanger en kan ze deze keer het kindje we houden???

haha allemaal vragen die nu nog niet beantwoordt kunnen worden. maar wat vinden jullie??? moet Susanne het kindje houden??

xoxo(K)

Reageer (5)

  • SpecialMofo

    HOUDEN!

    Super leuk, verder!(H)

    1 decennium geleden
  • YaraHoran

    houden!

    super mooi snel verder <3

    1 decennium geleden
  • drunklinson

    Jaa ze moet m houden (hoera)

    1 decennium geleden
  • Apprentice

    Houden hoor! Als je het weg laat halen hè dan ben je nog niet jarig haha *inlevingsmomentje* maargoed snel verder!<3

    1 decennium geleden
  • Yestherday

    Houden!
    Snel verder(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen