Foto bij Hoofdstuk 39: Surprise Surprise

Heey Mensen,

Sorry dat ik een tijd niets meer heb laten horen. Maar ik heb deze week Et's en zit in mijn eindjaar van de Havo.. Na dit hoofdstuk komt er nog eentje en dan maak ik een einde aan dit verhaal. Ik heb helaas weinig inspiratie meer voor het verhaal tussen Daniël en Christine. Maar ik heb wel genoeg inspiratie voor een nieuw verhaal.
Dit verhaal gaat over Shea Miller; Een 20 jarige meid die al sinds haar 5e in films speelt. Ze is het helemaal zat en wil het liefst meteen stoppen en een normaal leven gaan leiden. Maar dan komt ze Nathan Sykes, één van de zangers van The Wanted tegen nadat ze vlucht voor de paparazzi en fans. Het is niet zozeer gebaseerd op de bekendheid, maar op haar twijfels en liefde voor acteren en haar verleden met haar geldbelustte ouders. Misschien zin om dat verhaal hierna te gaan lezen?

Heel erg bedankt voor het blijven lezen van dit verhaal, niet voor niets heb ik er zolang over gedaan om dit verhaal tot een einde te brengen... Als ik meer inspiratie had gehad, hadden we misschien tot de 50 hoofdstukken kunnen komen, maar helaas. Met school zit dat er niet in :(..

Super bedankt voor het lezen!!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Nelinuh

    ik ben/was al blij dat je iets plaatste :)

    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen