*deel 58

Tot mijn grote opluchting, het zit mij toch nog een beetje mee vandaag, zie ik dat het Bill is om te vragen of we vanavond met zijn allen op stap zullen gaan. Vragend kijk ik Tom aan als ik hem de vraag heb gesteld. Hij haalt zijn schouders op als teken dat het van hem betreft goed is. Ik twijfel nog even of het nu wel zal doen met mijn knie. Aan de ene kant is het beter om gewoon te rusten, maar ik wil ook even mijn aandacht ergens anders op kunnen richten en ik heb het gevoel dat mij dat hier niet gaat lukken. Dus besluit ik uiteindelijk toch ook ja te zeggen. We spreken af dat wij elkaar of een uurtje zouden zien. Dat is nog net lang genoeg om mij even om te kleden, een tweetal pijnstillers in te nemen en die in te laten werken.
Rustig sta ik op vanaf de bank, en loop naar mijn kamer. Eens denken wat ik aan kan trekken, ik spit mijn hele kast door. "Ik kan het weer eens niet vinden, opeens voel ik twee armen om mijn middel, ik zal wel eens kijken voor je.
Ga jij maar rustig op je bed zitten, ik knik en ga zitten en neem nog een pijnstiller in, 3 zal vast wel genoeg zijn. ''Tom komt met een roze jurkje aan en een glimmende legging, die jongen heeft smaak!

Hij laat zeker goed merken wat hij mooi vindt en wat duidelijk niet. naast mijn kastje ligt een hoopje kleding die hij tijdens het uitzoeken met een smerig gezicht op de grond heeft gegooid. Ik houd het jurkje in mijn handen en zit te bedenken of ik wel lage schoenen heb om dit aan te kunnen. “Tom, kan jij mijn kastdeuren nog eens open doen?”
Met een diepe buiging opent hij de deuren voor mij. Ik lach en zoek tussen de massa schoenen die ik heb staan. Ja, daar staan nog een paar ballerina’s die er onder staan. Ik pak ze uit de kast en zet ze naast mijn bed neer. Daarna loop ik naar de badkamer en fris mijzelf op door even een washandje over mijn lichaam heen te halen en doe wat deodorant op. Nadat ik dat gedaan heb, wurm ik mijzelf in het jurkje. Vorige keer was hij toch iets minder strak, maar het kan er nog mee door.
Ik doe een riem om en trek mijn legging eronder, want zonder ga ik echt niet doen! Ik trek voorzichtig mijn ballerina's aan en kijk in de spiegel, perfect! Ook Tom heeft zich omgekleed en ziet er anders uit dan in zijn vrije tijd! Hij zet een petje scheef op zijn hoofd, dat ziet er zo schattig uit
we lopen samen naar beneden en ploffen op de bank. "De deurbel gaat, daar staat de rest al op ons te wachten, met ze 5e vertrekken we richting de stad, nu ga ik eens even het Duitse nachtleven beleven!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen