Foto bij Ik haat ze!

Hun schrikken er ook van als ze het meisje zien liggen. 'Als de vampieren ons doden.. Dan doden we hen!' Zegt Toine boos. Luna stopt de zilveren kogel in haar zak, en stapt weer op haar fiets. ik en Toine ook, wij fietsen weg, de andere blijven nog kijken.

Als ik eenmaal op school aankom, staat er niemand meer op het plein, waar normaal iedereen nog staat.. Ik zet mijn fiets in het rekje en maak hem met de ketting slot vast aan een hekje. Toine en Luna zetten hun fietsen helemaal achter onder een afdakje op slot. Luna rent naar mij toe, 'Waarom is niemand op het plein? normaal staan het hier vol met vampieren die hier stoeien en hangen' Zegt Luna. 'Godverdomme kloote slot!!' Roept Toine van en afstandje. Dan komt Toine er aanrennen, 'Zijn we telaat ofzo?' Zegt Toine verbaast. Ik kijk op mijn horloge, 'Nee we hebben nog 3 min ofzo'. 'Oke watjes kom mee' Grapt Luna. Luna is al bijna bij de deur, Toine en ik staan nog bij het hekje, wij lopen ook nu naar de deur. 'Jongens?..' zegt Luna ongeduldig. Als Toine en River er zijn lopen ze naar binnen. Dan verschijnt er een leraar van hun. 'En nu kunnen jullie zeggen waarom jullie zo laat op school zijn!' zegt hij boos. 'Meneer we hebben nog 3min..' Zegt ik. 'Dat dacht je zeker, Jullie hebben geen vakantie hoor, ga jullie maar melden en kom morgen 10 over 6 op school!' Zegt de leraar, dan verdwijnt de leraar. Toine kijkt op zijn mobiel.. 'Oeii.. Inderdaad, we zijn wel telaat' River loop al naar de bali en meld zich. Toine en Luna doen dat meteen naar hem. Ik haat dat kaartje, 10 over 6 op school zijn. Zeg in in mezelf. Luna loopt naar mij toe, 'Kom River' ik loop Luna achterna. Als we boven aankomen staan er drie vampieren voor de gangdeur. 'Willen jullie erlangs?' Vraagt er een. Luna knink langzaam. 'Tjaa, dat zou moeilijk gaan he.' De vampieren beginnen te lachen. River probeert erlangs te wurmen, maar de vampieren staan zo ongelovenlijk uitgebreid bij de gangdeur dus ik kom er niet langs. 'Mogen we er alstublieft langs?' Vraagt Luna kwaadjes. 'Nee!' roept een vampier terug met zijn zwarte haar. Luna trekt haar wenkbrauwen op, 'Lopen mensen hier komen heus geen bussen hoor.' Zegt Toine die de trap op komt. Toine duwt de vampieren opzij, 'Kom Luna' River loopt hun achterna. Luna en Toine lopen samen naar de les, want ik heb een andere les. zeg ik inmezelf. 'Tot straks Toine!' Zeg ik. 'Oke tot straks River' zegt Toine. Luna loopt braaf achter Toine aan. KLOP KLOP.. Ik klop netjes op de deur van de lokaal, dan maak ik de deur open. 'Goededag River ga snel zitten en pak je wiskunde erbij' zegt de leraar.


En uur later is de les afgelopen. Ik loop het klas lokaal uit.
'Heee daar heb je die River mensen, let op dat hij je niet opeet!' Lachten de vampieren. dezelfde vampieren die me er niet door wou laten bij de gangdeur. ik haat ze. de vampier komt op me aflopen, En slist naar me, 'als je niet oplet he dan...' maar hij maakt z'n zin niet af, Hij duwt me tegen de muur en loopt weer weg. Luna met haar twee vriendinnen en Toine komen naar me toe gelopen. 'De vampieren zijn de baas niet.. en dat zullen ze nooit worden..Gromt Toine


Deel 3 komt laterr (H)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen