Foto bij De weerwolven.

Ahwoeeeeeeeeeee.... Ik zal me even voorstellen, ik ben River, zestienjaar en ben een weerwolf. Mijn beste vrienden zijn Luna en Toine..:

Het is 00:00 uur, en ben nog wakker. Ik loop rustig de deur uit.. Ahwoeeeeeee.... Ahww Ahwoeee... Jank ik Naar de maan, alsof de maan iets wilt terug zeggen. Rond deze tijd, worden alle weerwolven, weerwolven.
Luna komt eraan gerend op vier poten, haar oren worden steeds groter en hariger, net als haar benen. Haar kleding verscheurt langzaam. Ze komt op me afrennen. Ahwoeeee... Jankt ze naar mij, ik Jank het terug, Ahwoeeeee.. De maan wordt langzaam helemaal mooi rond, en hoor heel veel gejank bij de achterburen en op de grote bergen in het bos. 'Hey River, zin om ergens op een grote berg naar de maan te kijken?' Hijgt Luna als ze aankomt. 'Tuurlijk' Zeg ik terug. Ik ren alvast vooruit, en Luna mij achterna, Net alsof we op jacht zijn. Het is geweldig om weerwolf te zijn, dat gekrab aan je oor als je jeuk hebt, dat geruik aan je kont als je andere ontmoet, en natuurlijk naar de maan kijken en erna janken. Als ik eenmaal op de grote rots ben. komen er nog twee weerwolven eraan, die gaan en einde verderop de rots zitten. Ik en Luna janken tegelijk naar de maan. Wat is het toch heerlijk om weerwolf te zijn.zeg ik in mezelf.

Als het ochtend wordt. loop ik de trap af, me broertjes en zusjes zijn ook al wakker, ik ben de oudste. me broertjes, zusjes en ik krijgen lekker rouw vlees te eten. Dan komt Toine binnen gelopen met Luna.
'Hee River, Alles goed?' Zegt Toine. 'Jaa Met jou.'.. 'Kom nou we moeten nu echt gaan anders mogen we ons weer melden, weetje nog Toine?' Zegt Luna ongeduldig. 'Rustig Luna' en Toine loopt weer naar buiten Luna volgt hem. Ik loop naar de garage en haal mijn fiets eruit, mijn fiets zit helemaal onder de spinnenwebben en stof, ik veeg de webben eraf en doe mijn tas op mijn rug. Dan loop ik met de fiets de garage weer uit. Luna en Toine hebben de fiets al van de slotten gehaald. Luna stapt al op haar fiets en fiets al aan, en wij erachteraan.

Als we bijna op school zijn roept Toine heel hard 'Luna!!' Luna kijkt naar Toine en Mij. 'Wat is er met mij?!' Roept ze terug. 'Kijk voor je, op de grond kneus!' Roept Toine terug. Luna kijkt voor zich op de grond. 'SHIT!!' Roept ze. Ze remt heel hard af. Toine en River ook. ik stap rustig af, mijn ogen worden rood, vuur rood. die van Luna ook, en Toine's ogen ook. Op de grond licht een dode wolf, er licht bloed bij haar, op haar buik, Ze is dood. langs haar ligt een kogel een zilveren kogel. 'De vampieren' Zegt Luna, 'die hebben dit vast gedaan!' Luna klinkt heel kwaad. Dan stoppen er ook andere weerwolven achter ons, en komen langs ons staan. Hun schrikken er ook van als ze het meisje zien liggen. 'Als de vampieren ons doden.. Dan doden we hen!' Zegt Toine boos. Luna stopt de zilveren kogel in haar zak, en stapt weer op haar fiets. ik en Toine ook, wij fietsen weg, de andere blijven nog kijken.


Deel 2 komt later (flower)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen