Ik weet dat dit niet de mooiste foto's zijn .., en al helemaal niet de leukste.
Maar ..., ik vind het wel een goed hoofdstuk om het thema DIEREN af te sluiten.
Ik kan me niet voor stellen dat mensen die hele lieve kalfjes, kuikentjes en biggetjes als een wandelend en liegend product zien!
Onbegrijpelijk.
Ook al zou je dit liever niet willen zien .., kijk maar ..., dan kijk je vanavond ook heel anders dan het heelijk stukje vlees dat op je bord ligt!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • prettydevil

    dit soort dingen zijn dus de reden dat ik nu al bijna drie jar vegetariër ben. heel veel mensen vragen me altijd of ik het niet mis, zo'n sappige biefstuk maar ik vond het altijd al heel vies om een dood dier op te eten.

    1 decennium geleden
  • HushHush

    Mag ik lachen omdat ik dus vanaf zaterdag in een kippenslachterij werk? XD

    1 decennium geleden
  • Vanamo

    kijk daarom eet ik dus alleen biologisch vlees

    1 decennium geleden
  • SuperrrLouis

    owh =[
    nu voel ik me misselijk omdat ik net zon heerlijke kipschnitzel heb gehad... (huil)(huil)

    1 decennium geleden
  • Bumbleblee

    Ik ben niet vegatarisch maar eet weinig vlees, eigenlijk bijna nooit! Ik heb ook niet gekeken naar deze foto's omdat ik hier absoluut niet tegen kan. Ik zap of kijk ook altijd weg als ik een reclame zie over mishandelde dieren. Ik vind het verschrikkelijk om te zien en dat is ook groot en deels waarom ik bijna nooit vlees eet. Ik vind dat er echt véél meer aan dierenmishandelen moet gedaan worden!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen