Foto bij Opdracht 1 l Scandal

De eerste inlevering van Scandal!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Scandal

    Oh, btw, ik vind Queen over het algemeen wel bij me passen. Alleen sommige liedjes te laag. Ik heb anders geen idee wat bij me past.

    Sorry als dit 'pissig' overkomt. Met al dat lawaai kan ik niet studeren, ik heb oorpijn en ik heb heel vaak zo'n kriebelend hoestje in mijn keel. Dus dan lijk ik sneller geïrriteerd. x)

    1 decennium geleden
  • Scandal

    Mijn reactie op de feedback:
    Ik ben nergens niet in de fout gegaan? Dus ik snap dat punt al niet. x) Het is inderdaad 1 of 2 keer (helemaal niet vaak, en je moet het liedje door en door kennen om die fout op te merken) dat mijn noot iets verkeerd doet. Maar weet je, ik denk dat het ook voor een stuk ligt aan mijn camera. Ik weet niet hoe en waar ik die moet plaatsen, ik weet niet eens waar het geluid uit mijn pc komt, en dingen die ik extra goed heb gezongen, hoor je nauwelijks dat ik het zo 'fantastisch' doe.
    Oh, en ik heb wel degelijk mijn stem onder controle. =P 4 jaar notenleer, 9 jaar kerkkoor heeft daar wel voor gezorgd. Ik kan echt zeer hoog zingen. Ik heb hier maar een klein stukje laten horen met hogere noten. Dat was nog niet eens hoog voor mij. Ik ben toch wel een degelijke (mezzo)sopraan.
    Het is wel dat ik me niet opgewarmd heb of niets. Ik bedacht me dit liedje en ik dacht: misschien wel leuk.

    Ik vind wel dat je vrij goed feedback kan geven. :Y)
    Ik wordt hier gek, in de kamer naast mij staat al de hele dag luide metal op en buiten zijn ze hout aan het zagen. Heel de namiddag. Hoe kan ik in godsnaam leren. x)

    1 decennium geleden
  • Avarosa

    Tof dat de commentaar er meteen bij staat.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen