Foto bij W86

Voor wie meedoet met het raden:
- Tip 1: Faragonda kan het niet oplossen
- Tip 2: Ook Flora kan Bloom niet verder helpen (gokje van Lwhockey2, goed geprobeerd, maar helaas...)

Erandor schraapte zijn keel.
“Ik heb Bloom gevraagd deze zomer een paar weken bij ons op Eraklyon te komen logeren, als verloofde van Sky en dus onze toekomstige koningin, maar ik denk dat iedereen hier Bloom wel bij zich wil deze zomer.” Alle ouders, Winx en specialisten knikten. “Daarom heb ik een schema opgesteld, zodat iedereen eerlijk aan bod komt. Als Bloom dat goed vindt natuurlijk.”
“Hangt van het schema af”, glimlachte Bloom. Erandor gaf het haar.
“Zoals je ziet ben je zelf overal even lang, aangezien jullie twaalf weken vakantie hebben kwam dat mooi uit. Sky is natuurlijk het grootste deel van de tijd bij je, hoewel hij als koning toch iets langer op Eraklyon zal moeten zijn dan jijzelf. En zowel mij en Samara als Mike en Vanessa en Oritel en Marion zie je even veel. Je vriendinnen en vrienden zijn ongeveer de helft van de vakantie welkom, wat me redelijk lijkt aangezien je hen al het hele jaar ziet en ze ook thuis verwacht zullen worden. Vooral Layla en Stella zullen daar verplichtingen hebben.”



“Nou, ik ben akkoord”, glimlachte Oritel. “Ik zou haar natuurlijk het liefste de hele vakantie opeisen, maar ik begrijp wel dat we haar moeten delen.” Hij knipoogde naar zijn dochter. Marion, Mike en Vanessa knikten instemmend.
“En ik, majesteit?”, vroeg Brandon aarzelend. “Moet ik de hele tijd bij koning Sky blijven of mag ik ook vakantie nemen?”
“Wat mij betreft mag je vakantie nemen, Brandon, hoewel ik hoop dat jij er zeker de hele tijd zult zijn als de Winx en jullie andere vrienden er zijn”, zei Erandor. “Hoewel je dat natuurlijk best met Sky zelf overlegd.”
“Voor mij is dat perfect”, glimlachte Sky.
“Dat is dan geregeld”, lachte Bloom. “Maar als de meiden er zijn zou het best kunnen dat ik af en toe ook nog wat ander volk uitnodig.”
“Geen probleem.”

Reageer (1)

  • Teal

    Meer =D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen