Foto bij W85

Het zou me niet verbazen als jullie willen weten, en zelfs behoorlijk nieuwsgierig zijn, naar hoe Blooms kleine, euh..., zei ik 'klein'?, grote probleem dus, zal worden opgelost. over een paar hoofdstukken, aangezien ik een tijdsprong maak, zal dat duidelijk worden. Maar ik wil jullie best nu al een hint geven... Enkel maakt die alles nog verwarrender. Dus wie dat niet wilt leest dit best even niet verder en gaat gewoon door met het verhaal. en voor de anderen: je mag proberen raden, maar doe het via pb, zodat je niet te veel verraad als je juist zit. Hier is de hint: Faragonda kan het niet oplossen. Verwarrend? Jammer, je was gewaarschuwd. Misschien geef ik bij het volgende hoofdstuk nog wat tips weg, maar ik beloof niks
Have fun met lezen, en wie het juist raad (via pb!) krijgt een kleine beloning.

“Ik wil niet lastig doen,” zei Flora zacht, “maar ik ben moe, Bloom. Ik heb vannacht niet goed geslapen en Lichtrots was ook niet bepaald een rustkuur. De Trix worstelden nog harder tegen dan jij.”
“Het geeft niet, Flora”, zei Bloom met een triest glimlachje, en ze stond op, gevolgd door Flora. “Komen jullie mee?”, vroeg ze aan haar ouders.
“Waar gaan we heen?”, vroeg Marion.
“Mijn kooi”, zei Bloom zacht. “Ik mag er enkel uit als Flora me kan bewaken, voor de veiligheid." Oritel wilde protesteren, maar Faragonda legde hem het zwijgen op.
“Het is de enige mogelijkheid, Oritel”, zei ze. “Maar je weet dat noch ik, noch Bloom, er mee zou instemmen als het anders kon en niet draaglijk is. Erandor, Samara, Mike en Vanessa hadden het er ook moeilijk mee, tot ze de kooi zagen.”
“Goed dan”, zei Oritel met tegenzin. Hij en Marion volgden Bloom. Ze liepen de living in.
“Ik ben moe”, zei Flora. Meer uitleg was niet nodig, ze volgden hen naar Blooms kooi, op Faragonda na, die nog wat te bespreken had met Griffin en Saladin.
Bloom omhelsde Oritel en Marion nog even voor ze haar kooi in ging. De anderen gingen er allemaal rond zitten. Er werd gezellig gepraat.

Reageer (4)

  • Eef95

    snel verder!

    1 decennium geleden
  • Aslansdaughter

    verder!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Padme

    Door!

    1 decennium geleden
  • Teal

    Verder? =D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen