Foto bij W82

Waarom heb ik toch het gevoel dat jullie mijn story beter vinden dan ik zelf? Ik vind deze eigenlijk helemaal niet zo goed meer...
Maar kom het vervolg vind ik beter, dus eens ik daar geraakt ben ;)

Ondanks het feit dat beide schepen een andere route hadden gevlogen, kwamen ze gelijk aan op Alfea. Griselda kwam hen tegemoet.
“Hallo allemaal. De Trix zijn gestraft?”, vroeg ze.
“Inderdaad, ze moeten voor dertig jaar naar de Omega-dimensie, tenzij ze al hun betoveringen ongedaan maken, dan gaat er vijftien jaar af”, knikte Griffin, die na de Trix te hebben opgesloten nog even meekwam naar Alfea.
“Dat lijkt me wel genoeg, dertig jaar, hoewel vijftien jaar aftrek wel erg veel is.”
“We willen vermijden dat wij jaren moeten zoeken hoe we de betovering moeten opheffen”, suste Faragonda.
“Nou, in ieder geval, er is bezoek”, zei Griselda. “Ze wachten op je kantoor, Faragonda.”
“Wie?”, vroeg Faragonda nieuwsgierig. Ze wist dat Griselda niet zomaar iedereen alleen op haar kantoor zou laten wachten.
“Nou, niet verschieten, Bloom”, zei Griselda aarzelend. “Het zijn Oritel en Marion. Ze zijn hier zowel voor Bloom als voor het Gezelschap van Licht.”
“Ik ga hen onmiddellijk verwelkomen”, knikte Faragonda. “Wat doe jij, Bloom? Kom je mee of moet ik hen eerst inlichten?”
“Vertel het hen eerst maar”, zei Bloom zacht, die inderdaad moeite had moeten doen om niet te ontploffen, ze was toch wel geschrokken. “Kunnen we op mijn kamer wachten, Flora?”
“Ik kan nog wel even”, knikte Flora.
“Zal ik onze ouders halen, Bloom?”, stelde Sky voor. Bloom aarzelde.
“Ja, doe maar, maar breng hen naar onze living”, besloot ze. Sky knikte en vertrok samen met Brandon. Bloom en Flora gingen naar Blooms kamer, de andere Winx en specialisten gingen naar de living van de Winx.

Reageer (2)

  • Eef95

    Ik krijg echt medelijden met Bloom!
    Die *** Trix moeten snel die betovering opheffen.

    Snel verder

    1 decennium geleden
  • Its_Aoba_Time

    I want more!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen