"waar was je plots?" vraagt hij. "ik was een luchtje gaan scheppen..." hij kijkt je aan. "wat is die plek op je gezicht?" vraagt hij bezorgd. je legt je hand erop maar trekt hem meteen weer terug omdat hij begint te pikken. hij neemt je hand vast en bekijkt het. "wat is er gebeurd?" je kijkt om je heen..."ik ga even naar toilet" zeg je snel en je rukt je arm los. je stapt snel tussen de grote mensenmassa in naar toilet.
I'm back ppl ^^

weet iemand aan wie ik deze vraag te danken heb?? xD


he's back and this is what he has done to me...
[TOM POV]

je ziet Ciara binnenkomen en loopt naar haar toe. ze kijkt verward om zich heen. "waar was je plots?" vraag je. "ik was een luchtje gaan scheppen..." zegt ze bot. je kijkt haar aan en ziet een rode plek in haar gezicht. "wat is die plek op je gezicht?4 vraag je bezorgd. ze legt snel haar hand erop maar trekt die trg. je neemt haar hand en ziet dat ze helemaal geschaafd is. "wat is er gebeurd?' vraag je nu nog bezorgder. ze kijkt vluchtig om zich heen. "ik ga even naar toilet." zegt ze snel terwijl ze haar arm losrukt. voor je het weet is ze verdwenen tussen de mensenmassa. *what te hell heeft zij voor?! ik moet het gewoon weten* je wringt je tussen de mensenmassa door tot aan de bar die je volgt tot aan de toilet deuren om daar op Ciara te wachten.

[Ciara POV]

je liep binnen en checkte of er geen enkele wc bezet was. je draaide de kraan open en stak je handen eronder. het pikte hevig maar je negeerde de pijn. je keek in de spiegel en pas toen zag je de rode hand in je gezicht gebrand staan. je kwam er voorzichtig aan met je natte vinger en je had het gevoel dat je wang in brand stond. *Ik moet Tiffany NU spreken* je draaide de kraan dicht en liep de disco trg in om Tiffany te zoeken maar aan de bar zie je Tom staan. je loopt naar hem toe. "wat is er nu gebeurd?" vraagt hij als je bij hem staat maar je negeert de vraag. " waat je waar Tiffany is?" vraag je. je krijgt geen antwoord en hij blijft naar je wang staren. "ook bedankt dat je wil helpen zoeken. ><" zeg je droog en je stapt weg maar hij neemt je arm weer vast. je schrikt en rukt hem meteen weer los. "ik help je wel zoeken" zegt hij. en jullie beginnen te zoeken. "daar is ze!" hoor je Tom zeggen en je volgt hem tot bij Tiffany. "kan je ons even alleen laten?" vraag je aan Tom. hij knikt en wil weglopen maar je trekt hem trg aan zijn arm en geeft hem een kusje op zijn wang. "dankje" voeg je er blozend aan toe. hij lacht lief en stapt dan weg. "ken je Sean nog?" vraag je aan Tiffany. "je ex-sean? de loser klootzak, lul,..." je knikt. "tuurlijk ken ik hem nog. waarom?" "wel hij was hier..." Tiffany's mond valt open. "heeft hij iets gedaan??" "wel,...ik had hem al gezien maar ik negeerde hem gewoon, hij is mij niet waard. maar toen ik naar buiten ging..." je verteld heel het verhaal en Tiffany kijkt je geshockt aan. "maar ik heb je hulp nodig." zeg je. "Tom wil weten wat er gebeurd is en Jody zal dat ook wel willen. ik kan hun toch moeilijk echt Alles zeggen?? dan gaan ze me misschien niet meer moeten enz..." Tiffany kijkt je raar aan. " na alles wat er gebeurd is ben ik ook nog steeds je vriendin dus waarom zouden zij je dan laten vallen??" je haalt je schouders op en kijkt naar de grond. "vertel hen gewoon wat je mij verteld hebt. alles van vroeger moet je nog niet vertellen, daar hebben zij nog geen zaken mee." je knikt. "thanQ Tiff" zeg je. je geeft haar een knuffel en loopt weg, terug op zoek naar Tom.

Ik ben terug mensies :D So be happy
ik heb niet gedaan wat ik beloofde want ik heb niet voortgeschreven in een schriftje.
Reden:ik lag met mijn broer en mijn zus in een appart huisje. dus geen ouderlijk toezicht (A) 's avonds laat tv kijken en 's morgens vroeg opstaan= vermoeidheid die heerst na een actieve dag in al die zwembaden x')

So PUNISH me and write a comment x')

Reageer (4)

  • xIIvy

    Super!:O
    Snel verdah!:D
    x

    1 decennium geleden
  • LikeICare

    TRALALAAAAAAAAAAAAAAAAA x'D
    Ik Ben Al Lang Wakker En Welgezind x'D
    Een Dodelijke Combinatie x'D
    MAAAAAAAARGOETT x'D
    VERDEEEER!!!!!!! <3

    1 decennium geleden
  • cynlovebill

    sppr
    :
    ssnel verder

    1 decennium geleden
  • xFallingDown

    SuperGoed! ^^ Snel verder! (:
    xx <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen