precies je beste vriend ;-)" zegt Brittany sarkastisch. "tuurlijk, een betere vriend kan je je niet voorstellen..." zeg je sarkastisch trg. als jullie klaar zijn met eten help je haar nog even met de afwas enz. dan ga je terug naar boven op de pc en vertel tegen tiff en jody dat Tom je belde enz.

x3 x3 x3 x3 x3 x3 joy lise ivy chrlot x3 x3 x3 x3 x3 x3

x3 x3 x3 x3 x3 x3
x|3 x/3 x/3 X/3 X/3

x3
de dag vorderde en je bgon je klaar te maken. je deed een grijs kleedje met witte bolletjes aan en daaronder een witte legging. je doet je make-up en al die shit. als je klaar bent ga je trg op msn om nog even af te spreken met Ciara en Tiffany hoe jullie daar geraken. (verzin zelf maar iets xD) je steekt nog snel iets in je mond omdat je best wel honger hebt en vertrekt dan naar Jody, vandaar gaan jullie naar Tiffany en dan naar het hotel. je komt aan bij Jody en belt aan. "Ik kom eraan!!" hoor je roepen. de deur gaat open en Jody komt tevoorschijn. "MAm, ik ga! tot morgevroeg!" nog voor haar moeder iets trg kan zeggen trekt ze de deur al toe. "let's go ^^" zegt ze vrolijk. lachend komen jullie bij Tiffany aan en ook daar gebeurd ongeveer hetzelfde. dan vertrekken jullie naar het hotel. je gaat naar de balie en het is hetzelfde gastje als gisteren. "is tokio hotel er al?" vraag je. "sorry maar..." begint hij maar dan komt Jody erbij staan. hij slikt even. "ja ze zijn er al. jullie mochten naar hun kamers gaan. ik vermoed dat je de weg wel weet." je kijkt hem raar aan. "ja, we kennen de weg wel, vriendelijk bedankt!" zegt Jody snel en ze sleurt je mee. "wat was dat met die gast??" vraag je. "moest je gisteren niet zat geweest zijn zou je dat wel begrijpen." je zuchtte. "het is al goed!" zei je. jullie liepen naar de kamer van de jongens en klopte aan. Tom deed de deur open en keek je flirterig aan. je rolde met je ogen. "kom binnen." zei hij. "goed idee" zei je droog. je liep hem voorbij en plofte neer op de zetel. "ben er bijna" hoorde je Bill van ergens zeggen. gustav en georg kwamen de kamer ook in. je stelde je aan hun voor enz na een tijdje kwam ook Bill de kamer in en vertrokken jullie naar de club. ^^
eigenlijk zou ik hem nog niet mogen gemaakt hebben of zou hij er pas morgen gemaakt worden maar Joyy bleef maar zagen en ging zelfmoord plegen!! :O en dat kon ik niet laten gebeuren want anders zou'k hetzelfde doen en dan zouden der enorm veel mensen sterven!want ik was al eens aan het sterven enz maar jah... ik leef nog (blij of niet?? xD)
Reacties bitte (H)

Reageer (6)

  • xFallingDown

    SuperGoed! (:
    xx

    1 decennium geleden
  • Charlotje

    Héél Blij.
    Maar maak nu maar een Bill-Quiz (jaa ik ben een dikke vette zaag ma da wete ge ondertussen al x'D)

    IkhouheelheelheeelhardvanjouulieveEllen <33.

    1 decennium geleden
  • xIIvy

    Ik blij dat gij nog leef!!:O
    NU NOG EENTJE SNEL MAKEN!!:O
    ANDERS IK OOK ZELFMOORD PLEGEN xD
    ma wilt gij dan met je Bill-quiz doen xD.
    haha!:P

    snel verdaah!!!:D

    Ivy x. <3'

    1 decennium geleden
  • LikeICare

    Zéééééééér blij!! fantastisch ongelofelijk onnormaal blij!! jaa dat ben ik xD
    tis maar dat get ffkes weet :G xD

    1 decennium geleden
  • keptje

    jaaaah! blij dat je nog leeft!
    snel verder ajb!:D:D

    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen