jullie openen de kamer. "FUCK!! Bill heeft weer het beste van het beste voorzien ><" zeg jij. "so?? hoe beter hoe liever ik het heb ^^ we moeten dat nog doen mensen zat voeren ^^" zegt Tiffany. je grinnikt en legt je in bed. het duurt niet lang of je valt in slaap.

Where am I and What happend?
[Ciara POV]

je wordt wakker van het licht in je kamer. *STOM LICHT!!* denk je bij jezelf. *hier klopt iets niet... ik heb 's morgens nooit licht in mijn kamer....* denk je dan. je voelt dat er iemand tegen je aanligt. *FUCK!! wat heb ik nu weer uitgestoken?? :S* je opent je ogen waardoor je een enorme hoofdîjn krijgt. je kreunt ff. dan draai je je om. je kijkt naar een jongen met dreads. je doet je best om je te herinneren wat je gisteren gedaan hebt. het enige wat je je herinnert is dat je naar die disco was. er was en jongen met dreads en je hebt ermee gedanst. de rest is een zwart gat. dan zie je dat de jongen je aankijkt. "hey..." zeg je dan maar x] "en jij bent??" vraagt hij dan. dan herinner je je iets. die jongen!! de gitarist van Tokio Hotel!! *tuurlijk, die piercind, bruine ogen, pet, dreads... OMG!! ik heb gewoon met iemand van een wereldberoemde band geslapen* denk je. "Ciara. gwn een vraagje, maar is er iets gebeurd vannacht of niet?" zeg je. "aangezien we allebei in onze kleren zitten denk ik het niet nee...." *OEF!!* "maar misschien weten Bill enz meer." zegt de jongen dan. jullie lopen de kamer uit en gaan naar de woonkamer. daar zie je een jongen zitten met zwart haaar dat rechtop staat. "hey" zegt hij. "hey..." zeg je aarzelend. je vermoed dat hij Bill is. "Weet jij wat er gebeurd is Bill??" vraagt de jongn dan ( Tom dus xD) "wel tom,... jij was te zat om naar het hotel te komen en dus hebben haar vriendinnen je naar hier gebracht. & zij was ook zo zat && jullie hingen zo aan elkaar dat we besloten dat ze wel bij jou zou kunnen slapen ...." zegt Bill. "en waar zijn mijn vriendinnen nu??" vraag jij dan weer. "die slapen hier op de gang (: " zegt Bill.

ThanQ voor de reacties x3
'k zou het leuk vinden moesten jullie er nog zetten *puppyeeyes*

Reageer (11)

  • JustMerlin

    verder!!(Y) jah gelukkig zijn je examens goed gegaan, ik had een toetsweek en gelukkig ben ik over!! ben jij over?(dance)

    1 decennium geleden
  • Balleigh

    verder! superleuke quiz!!:D

    1 decennium geleden
  • RastaAttack

    SuprQuiz!
    Snel verder!!
    GeWeldg!!
    x

    1 decennium geleden
  • xIIvy

    Op de gang xD
    Ivy x.

    1 decennium geleden
  • JBxTHx

    weiter bitte its super!!!(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen