*graag gedaan hoor* antwoorde Jody. je kon aan haar zien dat ze nerveus was. je begreep het niet maar toch vond je het geestig. je grinnkte. plots werd je uit je gedachten verstoord doordat je naar beneden getrokken werd. je liet je maar vallen. je zag dat het tom was en je ging tegn hem aan zitten. je sluit ogen, hoort nog even gepraat maar dan val je in een diepe, diepe slaap. (ooh dit lijkt wel een sprookje ^^waar Tom de knappe prins is ^^ rawr ^^)

Why does she has to be drunk? ><"
[JODY POV]

"wij zullen maar eens proberen Ciara mee naar huis te sleuren." zeg je tegen Tiffany. "Volgens mij zal dat niet lukken...." antwoord Bill. je volgt zijn blik en ziet Tom en Ciara tegen elkaar liggen te slapen >< "HELL NOO!!" hoor je Tiffany schreeuwen. "en nu?" "wel, ze kan hier best blijven slapen, Tom heeft toch een 2persoonsbed...." zegt Bill. "wel jaah... waarom niet ><" zeg je. "Maar wat dan met ons? :S" vraagt Tiffany. *SHIT!!* denk je bij jezelf *door al dat gedoe met Ciara zijn we ons zelf vergeten ><* "ik regel wel dat jullie hier een nachtje kunnen blijven logeren op de kosten van TH ^^" zegt Bill. "NEE :O wij zijn rijk genoeg, wij kunnen dat wel betalen hoor!! jij moet dat heus niet doen :O" zeg je. "jawel!! zie het als dank om Tom terug te brengen!" zegt Bill dan weer op zijn beurt. "gwn ThanQ zeggen zou ook al genoeg zijn... maar omdat je zo aandringt ^^ gratis op hotel logeren sla ik nooit af." zegt Tiffany dan. "TIFFANY!!!" roep je terwijl je haar een vernietegende blik toewerpt. "KAN HET WAT STILLER AUB!!!" zegt plots een van de gasten die in die gang slaapt. "sorry' zeg je schaapachtig. de man gaat terug zijn kamer binnen.? "dat is dan geregeld ^^ maar help je nog even die 2 hier binnen te krijgen? ik roep georg en gustav even." zegt bill. je zucht. "okej dn ><" zeg je. eerst nemen Gustav en georg Tom op en dan nemen jij en Tiffany Ciara op. jullie leggen haar bij Tom in bed. " en nu??" vraag je aan Tiffany. "jullie kunnen naar de ballie gaan om de sleutels te vragen ^^" zeg bill die de kamer binnenkomt. "okej dan..., bedankt..." zeg je. jullie gaan naar beneden om de sleutel. "zelfde verdieping" zegt het baliemensding nors. "vriendelijk bedankt" zeg jij x] jullie openen de kamer. "FUCK!! Bill heeft weer het beste van het beste voorzien ><" zeg jij. "so?? hoe beter hoe liever ik het heb ^^ we moeten dat nog doen mensen zat voeren ^^" zegt Tiffany. je grinnikt en legt je in bed. het duurt niet lang of je valt in slaap.

sorry dat het zo lang duurde eer ik een nieuww deel van deze had :O SRRRY!! maar hij is er ^^ en er komen er zeker nog binnekort ^^

Reageer (14)

  • xIIvy

    Nu snel verder!^^
    Ivy x.

    1 decennium geleden
  • Balleigh

    `verder!!!

    1 decennium geleden
  • JustMerlin

    ze zijn superduper coeliejoelie (sorry ben hyper heb net 3 koppen koffie gedronken) verder please en trouwens zijn de examens goed gedaan?

    1 decennium geleden
  • RastaAttack

    Snel verdergaan
    Hij is MassaGoe!
    xx Hann

    1 decennium geleden
  • Lacrimae

    meer ze zijn supaaah hyp(er) XD wahahha net zoals ik momenteel

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen