Nog even snel een hoofdstukje voor ik een week naar londen ga!!

Dublin 11.34

Daar gingen Roos en ik, naar de buren. we hadden die mensen nog nooit gezien en we waren nog geen uur in Dublin. maar toch gingen we maar even. " Wat zullen het voor mensen zijn?" vroeg Roos. " Ik weet niet" zeg ik. en dan staan we voor de voordeur. Roos drukt op de bel. Het is zo'n ouderwetse bel waar aan je moet trekken. Een paar seconden later gaat de deur open. In de deur opening staat de knapste jongen die ik ooit had gezien. "Yes, can i help you?" vraagt hij. Ik kan geen woord uitbrengen. Even later hoor ik Roos zeggen: "yes, we komen hier naast wonen en de familie Horan zou ons hebben uitgenodig om langs tekomen" Het verbaaste mij dat Roos dat als er zoon knappe jongen stond zo goed nog engels sprak. "Pa, Ma" riep de jongen en draaide zich gelijk weer om en liep het huis weer in. en daar stonden Roos en ik. Even later kwam er een vroew naar de deur lopen. "O wel jullie zijn vast Yara en Roos van hier naast??" vroeg de vrouw. Ik knike. " ik ben Maxime Horan" zei ze, "anders komen jullie even binnen. mijn zoon Niall en een paar vrienden zijn er ook, kunnen jullie gelijk kennis maken."

Toen we het huis binnen liepen hoorde we gelach uit de woonkamer komen. Maxime deed de deur open en liep de kamer in. Roos en ik beleven een beetje verslagen in de gang staan. " Kom toch verder" zei Maxime. toen we de kamer in liepen werd het stil. Een van de jongens stond op en liep op Roos. " He, i'm Louis, Louis tomlinson. en dit is mijn vriendin susanne" en hij wees naar een van de meisjes. "He, i'm Roos en this is my friend yara" zei Roos.
Een half uur later wisten we alle namen alle namen. En wisten we ook wie iets met wie had. en zo kwam het dat Roos een lijstje maakte zodat we konden oefenen.
dus:
Emma had iets met Harry
Kyara had iets met Liam
Susanne dus met Louis en was de BFF van Harry
Elina met Niall
Sahray had iets met Zayn.
en dan hadden we ook Sean nog maar hij was de beste vriend van Niall en was nog vrijgezel.


ik hoop dat jullie het leuk vonden.
de komende week kan ik niet schrijven want ik zit in londen

xoxo

Reageer (5)

  • Romyy43

    Coolll!!!!!


    Je moet verder :P(H)

    1 decennium geleden
  • Apprentice

    Hee mijn naam haha.(aa) leuk stukje!

    1 decennium geleden
  • SpecialMofo

    Super leuk! Verder(H)

    1 decennium geleden
  • YaraHoran

    super leuk (H)

    1 decennium geleden
  • drunklinson

    yeah k voel me echt koel nu haha (H)
    leuk verhaal, ik zal m missen als je in londen bent

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen