Foto bij Commentaren + punten van ronde 4!

Ronde 4: 'Christmas'

NaillTree


Nana:
Het is niet zo schitterend. Je mompelt veel alsof je niet meer weet hoe je het precies hoort te zingen. Je zingt het ook te hoog volgens mij. Je kan dat lied gerust wat lager zingen. Hierbij bedoel ik nu niet als een brombeer, maar je hebt volgens mij gewoon te goed je best willen doen met de hoogte dat je er naast zat. De vrolijkheid is ook helemaal verdwenen uit het lied omdat je volgens mij te druk bezig bent met de zang. Performen is immers ook een belangrijk punt. Je zingt wel op een goed tempo mee met de achtergrondmuziek.
5/10

Eva:
Ik sluit me aan bij de andere juryleden. Soms klonk het niet zuiver en in de allerhoogste stukken zelfs vals. Ook had je inderdaad wat 'happier' mogen zijn, aangezien Kerstmis een leuk feest hoort te zijn.
Je uitspraak is nog steeds een probleem, spijtig genoeg, maar als je daar aan blijft werken, komt dat nog wel goed.
Je merkt zelf ook wel dat de lat steeds hoger komt te liggen en ja, dat is vervelend, maar wij verwachten dat je naarmate de wedstrijd vordert, zelf ook betert. Ook wordt het steeds moeilijker om iemand weg te sturen, aangezien enkel de besten overblijven.
6/10

Jana:
Owh, ik ga direct met de deur in de huis vallen. Ik vond het niet zo goed. In de hoge stukken klonk het onzuiver en de lage stukken waren te lang gezongen. Zo kwam het een beetje zagerig over.
Een positief punt is je timing. Als ik zo naar de achtergrondmuziek luister hoor ik dat je vaak heel goed zit.
Ik heb ook even naar het origineel geluisterd - natuurlijk mag ik je daar niet aan spiegelen - en dat klonk veel vrolijker. Je had meer plezier in je liedje moeten stoppen, dan kwam dat ook al beter over. Kerstmis is een happy feestje!
5/10

Bes:
Ik vond het eigenlijk niet zo goed, en die mening deel ik al heel de wedstrijd door. Je stem klonk bibberig en soms ook een beetje donker, alsof je er helemaal geen zin in had...
In de hoge stukken klonk het van onzeker tot vals, in de wat meer lagere stukken al heel wat beter. Werk hieraan!
Je zingt wel goed mee met de tekst en het ritme, voor zover ik kon afleiden uit de achtergrondmuziek.
6/10

Totaal: 22/40

YoungAndFree

Nana:
Het was kort, maar eigenlijk was het best nog goed. Je zet vaak niet genoeg kracht achter je stem, maar in dit liedje stoorde het niet zo erg. Probeer hier desondanks toch op te letten in de toekomst. Je zingt vaak stil en je houd je wat in, waardoor het soms ook lichtjes nazaal begint te klinken. Probeer er in het vervolg eens meer kracht in te steken.
7/10

Eva:
Ik vond het spijtig dat je uitspraak niet geweldig was, want het klonk wel goed. Je had een iets langer filmpje mogen opnemen, maar toch had ik genoeg materiaal om goed te kunnen beoordelen. Je bent inderdaad gegroeid, zoals Jana zegt, en dat is tenslotte waar een wedstrijd om draait. Probeer wel iets krachtiger te zingen, want nu klonk het op sommige momenten een beetje 'zagerig'.
Toch mag je trots zijn op jezelf, want dit was een goede inzending!
8/10

Jana:
Het was zo als Nana al zei een kort, maar zeer goed filmpje. Het liedje zelf vind ik ook heel happy en je hebt het goed overgebracht. Ik waande me weer in de kerstsfeer!
Ik heb erg genoten, en je bent enorm gegroeid van je eerste inzending tot nu!
8.5/10

Bes:
Ik moet toegeven, al van het begin van deze wedstrijd heb ik al een zwak voor je zachte stem omdat hij zo herkenbaar en mooi is! Ook daarom was ik dit keer (weeral) verkocht! Heel erg goed gedaan!
9,5/10

Totaal: 32.5/40

NeverEnough

Nana:
Je moet niet zo negatief over jezelf zijn. Het is best een mooie cover. Hij was niet zo sterk als je andere covers, mits je zelf niet te enthousiast erover bent, maar hij is best wel goed gelukt. Ik ken het origineel niet, maar ik vind wel dat jij het mooi gebracht hebt. Terug wil ik je er nog eens op wijzen dat je vaak de woorden niet goed uitspreekt. Dit blijf ik toch lichtjes storend vinden. Voor de rest vond ik het goed gedaan.
8.5/10

Eva:
Je moet inderdaad niet zo negatief over jezelf denken. Je zingt zeer goed en daar zijn de andere juryleden het mee eens. Aan je Engels kan nog gewerkt worden, maar toch ben ik verbaasd dat je keer op keer zo'n goede inzendingen doorstuurt. Er is geen enkele reden om aan jezelf te twijfelen. Ik ben het eens met Nana, doordat je je cover zelf niet goed gelukt vond, is hij niet zo sterk als je andere covers, maar toch mag je blij zijn met zo'n stem!
8,5/10

Jana:
Ik weet dat je het zelf niet goed vond, maar daar is echt geen reden voor! Je bent écht goed!
Ik ben ook blij dat je een niet-bekend liedje hebt gekozen en dat betekent dat je er werk van maakt!
Je hebt geen enkele slechte video doorgestuurd in heel de wedstrijd! Je bent een echte zangeres in mijn ogen!
Je zingt het liedje met een mooie engelenstem en dat doet me aan de kerstperiode denken. Dat is altijd leuk!
Ik zou het heel erg vinden als je je had uitgeschreven!
9,5/10

Bes:
Je zei dat je het zelf geen goede inzending vond maar WAT EEN STEM! De hele wedstrijd door doe je het al erg goed en ik was dan ook heel erg blij te horen dat je het dit keer net zo geweldig had gedaan. Je hebt (zoals je misschien zelf ook weet) een prachtige stem en hiermee moet je zeker iets gaan doen!
9/10
Totaal: 35.5/40

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen