Foto bij who are you?!

het enige wat ik zag waren ogen!

follow me zei hij, ik herkende de stem, maar ik kon hem niet plaatsen. no, i have to find lucy! zei (bijne schreeuwend) tegen hem. that is inpossible just follow me. zei hij nog eens. ik keek recht voor me, maar ik zag niemand. no i will find her zei ik vastberaden. opeens werd ik opgetilt, en werd ik weg gedragen, maar ik zag niet waar heen. ik probeerde nog tegen te stribbelen maar het lukte niet. het was echt kei eng, een wild vreemde rende met mij in de armen, en ik zag niks alleen maar zwart. toen hoorde ik opeens iemand anders achter ons rennen. we rende nog steeds (althans ik rende niet). ik hoorde een deur open gaan en we liepen naar binnen, hij zette me neer en de deur werd dicht geslagen. okey, now i wanne know how you are!! zei ik bot tegen diegene die mij had gedragen. she doesn´t know how we are?! zei de ene tegen de andere, en nu kon ik ze niet meer uit elkaar halen, en blijkbaar kennen ze elkaar. eentje deed het licht aan, en ik werd verblind door het licht, en deed mijn ogen gelijk dicht. hoe kon hij in deze duisternis het licht vinden! ik was al een beetje gwend aan het licht en deed mijn ogen helemaal open. mijn mond viel open van verbazing toen ik zag wie het waren.

z..zzzzayn, ll..lliam stotterde ik. ik wist helemaal niks te zeggen, aan de ene kant was het natuurlijk wel gaaf om in een kamer te zitten met liam en zayn! aleen de situatie is niet zo geschrikt! ik moest opeens weer denken aan lucy, is zei veilig, ik had het haar beloofd. ik ging op de grond tegen de muur zitten, en liet mijn kin op mijn knieen rusten.ik ga naar buiten kijken of er nog mensen zijn! zei liam opeens. hij opende de deur en verdween in de duisternis.

ik zat nog steeds op de grond voor me uit te staren denkend aan lucy, mischien is ze al dood!! are you okay? vroeg zayn opeens, met zijn schattige ogen, die nu bezorgd stonden.niet echt, zei ik eerlijk. hij ging naast mij zitten en sloeg een arm om mijn schouder. wat is er dan? vroeg hij. wat denk je zelf, moet je kijken in wat voor een situatie we zitten. het is het einde van de wereld!. antwoorde ik. wat bedoel je einde van de wereld?! vroeg hij verbaasd. het is de dag waarom de maya´s hadden voorspeld dat de wereld zal vergaan. zei ik emotiloos. oo ja, dat zei volgens mij een fan vanochtend op twitter. zei hij. okey, en jij vond het zeker ook onzin? vroeg ik nieuwsgierig. ja eigenlijk wel anders was ik hier nu niet hè. grapte hij en gaf me een knipoog. mag ik wat vragen? vroeg ik. ja tuurlijk zei hij vriendelijk. waarom keek je net toen je uit de auto stapte zo verdrietig? vroeg ik nieuwsgierig. hij was stil, en kreeg weer die zelfde blik als toen. sorry, had ik niet moeten vragen. verondschuldigde ik me. it´s okay, ik vertel het wel hoor. zei hij lief. net toen hij wou beginnen kwam liam binnen met een bebloede niall!

Reageer (2)

  • ZaynsDevil

    haha te lui om terug te lezen meis(L)

    1 decennium geleden
  • Roceanity

    oke ik val midden in een verhaal, praat me is bij wat is er vooraf gebeurd? xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen