Gelijk wordt ik zo rood als een tomaat en stel me in zijn plaats voor. Een halfnaakte Bill ligt op me, en ik heb een washandje om mijn rechterhand. Nogal...Duidelijk..
Ik grabbel overeind en schud trillend het washandje van me af. 'Je bent nog niet klaar Lays!' protesteerd Bill. Daarbij worden Tom's ogen nog groter en probeer ik iets te zeggen. Een kleine frons is op zijn hoofd te zien, met een mond vol tanden kijkt hij me aan. Maar mijn stem lijkt wel vast te zitten. Alsof ik hem een uitleg verschuldigd ben. 'What the he..' mompelt hij en snel wurm ik me langs hem heen, de badkamer uit.



Georg en Gustav kijken me fronsend aan en panikerend loop ik snel het slaapgedeelte in. 'Waarom moet mij dat overkomen?' roep ik uit in mijn kussen. Ik voel me niet zo lekker en sla het deken om me heen. Wat moest Tom nou gedacht hebben? Of de G's als Bill straks die badkamer uit paradeert zonder shirt aan, om het er nog eens in te wrijven? Straks denken ze echt dat ik en Bill...


Dat ik en Bill...samen...

'Neeeehhhh...' Ik sluit mijn ogen en hoop dat dit enkel een nachtmerrie is waar ik snel uit zal ontwaken.

Er wordt op de deur geklopt en ik piep enkel met mijn hoofd uit het laken. Ik kan ze niet blijven ontlopen, het was gewoon een misverstand, toch?
'J-ja?' Tegen mijn zin klinkt mijn stem onvast en verschijnt Bill in de kamer. 'Ik haat je.' mompel ik en val terug achterover. 'Doe je niet!' en ik hoor hoe hij zijn koffer opent. 'Wat moeten hun nou denken?' en sla de dekens van me af. 'Heel veel.' grijnst hij stom. Ik schiet overeind en kijk hem boos aan.


'Wat heb je gezegd Billowski?' Hij haalt zijn schouders op. 'De waarheid, of tenminste waar het op leek.' Ik trek grote ogen en sla met mijn kussen op zijn hoofd. 'BILL, Jij Volslagen IDIOOT!' Hij lacht plezierig en de deur gaat weer open. 'LAYS!' Ik draai me met een bang hart tot Georg die ons beiden bedenkelijk aanstaart.



'Ik wil niet dat je...dat Bill en jij..' Ik zucht en Bill schiet in de lach. 'Het was niet wat het leek Georg, hij heeft...' Hij kruist zijn armen en kijkt me boos aan. 'Wat valt er niet te zijn wat het leek? Hij lag halfnaakt bovenop jou en jij was hem aan het wassen of wat?' Ik sta op en kijk naar de grond. 'We speelden een spel en ik verloor dus moest ik naar Bill luisteren. Ik moest hem voederen met aardbeien en daarbij werd hij vuil en moest ik als straf alles opkuisen, de bus remde zo hard dat hij op me neerviel, echt!' Zijn blik verzacht wat en kijkt naar Bill.


'Is dat zo Bill?' Hij tuit zijn lippen. 'Nou eigenlijk weet ik niet echt of het ...' 'BILL!' roep ik kwaad. 'Oké, oké, ze verteld de waarheid, ik gleed uit en viel op haar, het was maar een geintje.' Georg zucht opgelucht. 'Oké, dan.' Ik knuffel hem en hij snuift in mijn haren. 'Je bent me er eentje hoor!' grinnikt hij.


In de woonkamer kijkt Tom op en kijkt Bill bezorgd aan. 'Geen ribben gebroken Bill?' Ik kijk hem schuw aan. 'Erg grappig hoor, maar Bill lag op mij, en niet omgekeerd.' snauw ik hem toe. 'En ze lag best lekker.' Ik wil iets zeggen maar Tom is me al voor. 'Je verdronk er lekker in of wat?' De jongens lachen en zuchtend plof ik naast Georg die een arm om me heen slaat. Hij zet afleidend een film op, iets over bloederige monsters wel te verstaan. Ik kijk er maar een beetje verveeld naar, net als iedereen. De enige die hier als een bange puppy zit te krijsen is Bill. Hij heeft nu al overal gezeten en slaat zijn handen constant voor zijn ogen of zijn mond. Ik wordt nog eens gek van hem.


Georg zet het even op pauze, de plaspauze, Bill rent meteen naar de keuken om chips en Gustav gaat internetten. Om Tom te ontwijken staar ik naar het vastgelopen beeld. 'Duss,...wat vond je ervan?' Ik kijk met een vreemde blik opzij, recht in Tom's gezicht. Jesus, wanneer heeft hij van plaats gewisseld? 'Ehm..wat?' Overdondert kijk ik hem aan en zie een geïrriteerde blik. 'Van mijn broertje.' zucht hij alsof dat alles verklaard. 'Wat? Bill? Hij is way better in alles dan jou.' grom ik, mezelf afvragend waar hij op doelt. 'Hoe kan jij dat nou weten?' Ik trek een wenkbrauw op, als ik zijn boze gezicht opmerk. 'Waar zijn we zo kwaad om Snoopie?' Hij lacht sarcastisch tot hij mijn kin vastgrijpt. Ik schrik me rot en wordt weer gevangen genomen.

Maar dit keer zijn het niet alleen mijn ogen, maar ook mijn lippen.


Dank je voor alle reacties op mijn storie! xxx

Reageer (4)

  • TomKBitch

    *geen tijd voor reactie x)
    xx dymm

    1 decennium geleden
  • D3M1

    WTF die had ik niet verw8:P:P

    1 decennium geleden
  • Raveness

    oh Tom toch....

    Snel verder gaan please!!

    (K)

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Super!
    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen