Met gesloten ogen grijp ik de rand van zijn shirt. 'Goed zo, trek het nu maar uit.' lacht hij vrolijk. 'Ik kan niet geloven dat jij hiervan geniet, tiran!' sis ik met een rode kop, als zijn gebruinde buikje tevoorschijn komt. Als ik de tepel piercing opmerk draai ik meteen mijn hoofd weg. 'Je kan me best aankijken hoor.' Dus niet! Weet hij wel wat dit met mij doet? Iedereen weet dat hij een onweerstaanbaar lichaam heeft.


'Biihiill.' kreun ik en hoor hoe hij verder stapt. 'Even een washandje uitnemen.' Hij laat wat water lopen en drukt het natte ding in mijn hand. 'Schoonmaken.' beveelt hij geamuseerd. Met dichtgeknepen ogen leg ik mijn hand losjes op zijn hals en veeg het sap weg. 'Braaf zo, zie je dat het niet zo erg is!' Ik zeg niets en houdt mijn ogen gesloten. Plots voel ik 2 smalle vingers op mijn wang waardoor ik begin te rillen. 'Open je ogen schat.' Langzaam gaan ze open en kijk ik recht in de zijne. Ze glinsteren, houden me beet. Zijn lichte spieren worden zichtbaar, verborgen achter een gebronsde gloed. Gefocust op de glanzende knikkers ga ik verder, hoe doet hij dit?


Plots begint de bus hard te remmen en glijd Bill uit over zijn eigen shirt. Hij wankelt gevaarlijk en valt tegen me aan. Uit verschot val ik achterover en valt hij natuurlijk bovenop me neer. Ik gil geschrokken en voel een ...... warmte verspreiden over mijn hele lichaam. Een paar tellen is het stil en hoor ik enkel de banden over het asfalt rollen. Plots schiet Bill in de lach en drukt zijn hoofd op mijn schouder neer. Ik daarintegen lig als bevroren onder de warmtebron. Daarbij komt, dat de deur opengaat.


Heeft die sukkel hem niet gesloten?


'Bill?'
Oh nee, toch! Ik kijk op en zie dat Tom met een uiterst verbaasde uitdrukking in de deuropening staat.

Reageer (3)

  • SlimTupac

    lolo xd ! (hoera)(hoera)(hoera)

    1 decennium geleden
  • TomKBitch

    whaaa x)

    ik ben van mijn "schattig" agf en het is nu whaaa x)
    xxdymm

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Leuk deeltje!
    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen