Sorry dat het zo lang duurde :C
En dat het zown kort hoofdstukje is maar ik moet echt gaan nadenken over het verhaal.
Ik ben ook weer bezig met een nieuwe waar ik beter over nagedacht heb. ^^

Hij haalt zijn lippen weer van de mijne en kijkt me glimlachend aan.
" Ik heb je volgens mij nog niet verteld dat ik je al leuk vind sinds de eerste keer dat ik je zag " Zegt hij blozend " Uhm.. nee" zeg ik.
Ik heb het gevoel dat iedere keer als ik iets zeg het heel dom klinkt..
" Hoe laat is het ? " vraag hij opeens, " Uh geen idee " lach ik en draai me om om op mn wekker te kijken " half 1, volgens mij is dat ding kapot " zeg ik en kijk op mn telefoon " Of niet.. Het is echt half 1 ".
Hij schiet in de lach " Misschien moeten we dan maar gaan slapen "
" Goed idee " Lach ik, ik pak mn pyama en loop de badkamer in.
Ik kleed me om en kijk in de spiegel.. Wat moet hij met mij?.
Ik loop de badkamer weer uit en kijk hem aan " Wat gaan we morgen eigenlijk doen ? " Vraagt hij " Geen idee, dat zien we morgen wel " antwoord ik en spring op het bed " Okaaayy " Roept hij en gaat naast me zitten. " Ik ben eigenlijk bestwel moe " zeg ik " Ja.. Ik niet " Lacht hij " Hahaha jammer dan, ik ga slapen " zeg ik en trek de dekens over me heen. " Okee.. Dan moet ik ook maar gaan slapen " Zegt hij en kijkt me aan met een pruillipje " Logaaann, je weet dat ik daar niet tegen kan.. Maar alsnog ga ik slapen hahah " " Pff.. Okee" zucht hij " Slaaplekker " Zeg ik met een mega lach " Slaaplekker " Zei hij en zuchte overdreven. Hij komt dichterbij en geeft me een kus " Ik hou van je " zegt hij " Ik ook van jou " zeg ik en val in een droomloze slaap.

Reageer (1)

  • xjeeeee

    mooiii ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen