Foto bij Ronde 2: kandidaat Zaynius

Commentaren + punten ronde 2



Passerby:
In het begin vond ik het een beetje raar. Je leek eerder te praten dan te zingen, maar je verbeterde het uiteindelijk wel goed. Moest je met instrumenten hebben gezongen had het begin misschien ietsje minder vreemd geklonken. Probeer in het vervolg liedjes te kiezen met zo weinig mogelijke ‘oh’ , gepraat en stille momenten erin als je het a capella doet.


xlufjoetoexx:
Ik hoorde al meteen dat je het liedje een beetje had aangepast. Als hij bv. normaal 'her eyes, her eyes, make the stars look like they're not shining', zing jij 'his eyes, his eyes, ...'. Dat vond ik erg jammer, want daar ben ik geen voorstander van. Ook viel je niet zo goede uitspraak hierdoor meer op. Je 's' klinkt een beetje plat en omdat je er 'his' van hebt gemaakt i.p.v. 'her' hoor ik die 's' vaker. Houd het liedje liever hoe het eigenlijk hoort te zijn, dat is meestal het best.
Net zoals de andere juryleden al zeiden, denk ik ook dat je noten minder slordig en fout zouden geklonken hebben als je met achtergrondmuziek had gezongen. Probeer hier dan de volgende keer gewoon op te letten. In tegenstelling tot je vorige inzending waren er weinig tot geen ongemakkelijke stiltes, maar toch waren de noten niet helemaal juist.


Philyra:
'Just the way you are' klopt natuurlijk helemaal in het thema liefde! Erg leuk dat je de 'zij' in het liedje verandert hebt in 'hij', heel origineel! Die versie heb ik alleszins nooit gehoord. Het is erg mooi gezongen, je hebt een zuivere en heldere stem. We gaan eerlijk zijn, je bent geen topzangeres of weet ik veel, er zaten wel een paar foutjes in (zoals bij de erg lange stukken) maar voor de rest was het wel prima!
tip: neem de volgende keer een liedje zonder van die extreem lange stukken die je in 'just the way you are' wel hebt.


LovingMemory:
Je liedje past perfect in het thema. Het is een van mijn lievelingsliedjes en ik hou van de manier waarop Bruno Mars het zingt.
Ik zou je aanraden om op de achtergrond stil het origineel mee te laten spelen waarneer je zingt. Mét muziek klinkt sowieso beter en het gaat jou ook helpen bij het zingen. Je uitspraak was over het algemeen heel goed. Ik verstond bijna elk woord, maar soms zat er een rare uitspraak tussen. Dat kan altijd gebeuren. Je bent ten slotte ook nog maar 14 jaar en dan is de Engelse taal nog niet helemaal op punt. Mijn Engels is ook lang niet perfect.
Ik moet ook toegeven dat het niet altijd even zuiver was. Daarom zou ik zeker in ronde 3 meezingen met het origineel, maar laat je eigen stem er nog zeker bovenuit komen.
Dit was een behoorlijke prestatie.


Totaal: 28/40

Reageer (7)

  • Hellevator

    @Zaynatic oh okee hihi. :')

    1 decennium geleden
  • Andria

    Deze wilde ik eerst ook doen haha :'D

    1 decennium geleden
  • Andria

    Deze wilde ik eerst ook doen haha :'D

    1 decennium geleden
  • Hellevator

    @xlufjoetoexx ik dacht van als ik 'oh her eyes her eyes' zong dat het een beetje raar zou zijn want ik val zelf niet op meisjes maar op jongens dus daarom maakte ik er his van. Maar goed, ik zal er volgende keer op letten. x

    1 decennium geleden
  • Hellevator

    Oh, volgens mij had ik het wel naar je gestuurd. Anders, sorry daarvoor. -a-

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen