Foto bij Ronde 2: kandidaat NeverEnough

Commentaren + punten ronde 2



Passerby:
Opnieuw een mooie inzending. Let wel op dat je niet alle woorden op een andere manier gaat uitspreken. De instrumenten zijn anders dan normaal en je probeert erop te zingen en soms ga je de klanken op de woorden anders leggen dan moet en dat komt een beetje slordig over. Het was zeker geen slechte inzending, maar probeer wel steeds goed te articuleren en de woorden mooi uit te spreken.


xlufjoetoexx:
Heel mooi gezongen, al denk ik dat jouw stem meer gepast is voor minder krachtige liedjes, dan bedoel ik hogere liedjes dus. Opera is daar een voorbeeld van, maar liedjes zoals "Ave Maria" van Beyoncé zou denk ik ook mooi klinken bij jouw stem. Alleszins liedjes waarbij je je kopstem moet gebruiken.
In het begin van het liedje was je uitspraak zeer goed en verstond ik alles heel goed. Naar het einde toe moest ik al wat meer moeite doen. Toch bleef ik alles kunnen verstaan, ook al werd het moeilijker.
Ik wil je dus enkel de tip geven om de volgende keer een hoger en minder krachtig liedje te kiezen als inzending.



Philyra:
Je zei dat je erg onzeker was over je filmpje, maar geloof mij: dat zou absoluut niet moeten! Wat een stem! Ik was zo verrast, en dat in de meest positieve zin van het woord. Natuurlijk paste het liedje prima in het thema 'liefde'. Er is 1 ding dat ik wil dat je gaat doen: geloof in jezelf want deze inzending was in één woord prachtig. Geweldig!



LovingMemory:
Weeral een PRACHTIGE inzending. Ik ben zo jaloers op je stem. Je was heel onzeker, maar dat hoef je helemaal niet te zijn. Je bent geweldig en ik snap niet dat ze jou nog niet ontdekt hebben als zangeres. Je bent echt heel goed. Ik heb geen tips voor jou, ik wil enkel zeggen: doe zo verder!


Totaal: 37/40

Reageer (3)

  • Attina

    Omg.. jij zingt echt prachtig! :o

    1 decennium geleden
  • ThePeaceful

    Bedankt voor de commentaren, (A)
    Ik zal de volgende keer (als die er komt natuurlijk) er op letten dat ik de woorden meer zing zoals ze zijn, ik heb altijd snel de neiging het ''eigen'' te maken maar ik snap dat dat raar kan klinken haha. En ik zal meer op de uitspraak letten.
    Ook probeer ik wat hogere liedjes te kiezen, maar ik wil graag laten zien dat ik wel diverse kan zijn.
    Ik zou wel graag een x een filmpje opnemen waarin je mij kan zien, maar dat gaat nogal lastig omdat ik het opneem met de microfoon van mn mobiel, en ik dan ook zou filmen met mn mobiel. Dit klinkt in eerste instantie niet zo raar maar om me goed verstaanbaar te kunnen maken moet ik de mic, dichtbij mn mond houden en als ik dan ga filmen zie r r een beetje apart uit haha. Maar misschien verzin ik daar nog wel een x wat op.

    @Zaynius, dankje ;a

    1 decennium geleden
  • Hellevator

    Omg.. Ik ben zo jaloers op jouw stem my god..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen