Foto bij Ronde 2: kandidaat Movember

Commentaren + punten ronde 2



Passerby:
Ik vind dit beter dan je vorige inzending, maar soms blijk je wel wat moeite hebben om het juist mee te zingen. Soms lijk je nogal gehaast naar het einde toe van je zinnen. De ‘ohoho’ was ook niet zo heel mooi gezongen. Probeer deze dus zoveel mogelijk te vermijden. Misschien moet je eens een liedje proberen met een sneller ritme. Misschien geraak je dan beter mee met het ritme. De bridge was ook niet zo mooi afgewerkt, dus probeer geen liedjes te kiezen die je niet aankan.


xlufjoetoexx:
Ik wil allereerst zeggen dat ik deze een hele verbetering vond sinds opdracht 1. Misschien dat het ligt aan je liedkeuze, misschien heb je gewoon de tips van de juryleden opgevolgd,... Ik weet het niet, maar het was veel beter dan in ronde 1.
Soms vond ik dat het leek alsof je een foute noot zong, of op het foute moment (dat bracht me een beetje in de war, je timing klopte niet altijd), maar ik ben zo onder de indruk van je vooruitgang dat ik dat niet zo erg vind.
Daar draait het om bij een wedstrijd, vind ik. Dat je verbetert en dat je, ook al win je niet, dingen bijleert.
Doordat je veel articuleert (dat is dus een goed ding), zou de tekst duidelijk verstaanbaar moeten zijn. Toch was dit niet altijd zo. Volgens mij is het door de Nederlandse (Limburgse?) ondertoon in je Engels. Dat was jammer, maar het is natuurlijk geen ramp.



Philyra:
Natuurlijk paste het liedje volledig bij het thema 'liefde' dat was dus prima. Soms verloor je het ritme in je stem en dat vond ik echt jammer want het was niet slecht gezongen. Hier en daar was het niet helemaal zuiver, vooral bij de heel hoge en lange stukken maar dat verwachten we ook niet van je. Ik hoor dat je je best hebt gedaan, en dat is wat telt.



LovingMemory:
Wow, wat een verbetering tegenover de eerste ronde. De noten kwamen er minder geforceerd uit en je leek meer te genieten van je deelname.
Het was al een verbetering in de goede richting, maar je stem is nog niet zo goed. Ik denk dat het ook een beetje aan je liedjeskeuze ligt. Probeer eens een heel ander genre, misschien dat dat je beter ligt.
Je bent al verbeterd ten opzichte van de vorige keer en ik hoop dat je volgende inzending nog beter gaat zijn.
Veel succes!

Totaal: 29/40

Reageer (1)

  • Tatia

    @xlufjoetoexx haha, ik ben brabants ;)
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen