Foto bij Kandidaat Mcginty

http://www.youtube.com/watch?v=vxp05-HC7cM&feature=g-all&context=G19093ALTsqALQAEAA%3Cbr%20/%3E

Passerby
Je zingt op de juiste toon het liedje, maar vanaf de bridge lijk je het een beetje kwijt te zijn. Het is ook jammer dat je video zo bruut wordt afgerond. Ik kan nog geen volledig oordeel over je stem geven omdat je dit nogal kalm zingt en dus niet weet wat je allemaal aankan. De hoge noten tijdens de bridge gaan je wel niet zo goed af, dus probeer deze zoveel mogelijk in de toekomst te vermijden.


Phyrila
'Someone's watching over me' was vroeger mijn lievelingsliedje en het was heel erg leuk om nog eens terug te horen! Wat me erg opviel is dat je het beste om kan gaan met de hoogste noten. Meestal gaan de zangers/zangeressen dan in de fout maar jij bent dan op je best en het is puur zuiver. Vroeger zong ik ook altijd de tekst mee, maar ik kon er dus echt niets van (: jij deed het zoveel beter! Natuurlijk waren er hier en daar nog wat foutjes, maar het lied is ook erg moeilijk!
Tip: probeer aan de lange stukken te werken. Als je 'oooooh' zingt klinkt dat nog wat bibberig en onzeker.



xlufjoetoexx
Dit is zo'n supermooi liedje! Echt waar, ik heb dat stuk van de film wel 10x opnieuw opgezet!

Op je uitspraak vond ik dat er niet veel viel aan te merken. Af en toe een woordje dat wat onduidelijker was, maar over het algemeen was je uitspraak zeer goed.
Qua hoogte en laagte van noten is dit liedje niet echt een uitdaging. Op sommige stukken gaat het inderdaad ietwat hoger of lager, maar ik ben al meer gewoon. Op zich is dat niet erg, dat het zo'n gemakkelijk liedje is op dat vlak, maar ik vind het wel jammer. Ik weet nu dus nog niet wat je in je hebt.
Wat veel mensen niet weten, is dat het moeilijk is om dit liedje te zingen, simpelweg omdat je heel vaak snel achter elkaar omhoog en terug omlaag moet gaan met je noten. Dat is helemaal niet gemakkelijk. Daardoor vond ik dat sommige stukjes een beetje minder goed klonken dan andere. Daar kan je natuurlijk nog aan werken.
Dit liedje zingt Hilary in een film. Haar broer is gestorven en die 'Someone' in de titel 'Someone's Watching Over Me' is haar broer dus. Dat wil zeggen dat het liedje veel voor haar betekent (ik spreek hier dus over in de film zelf, in het echt zal het wel niet zoveel voor haar betekenen). Ze moet er dus veel emotie inleggen en omdat jij dit liedje covert, moet jij dat ook doen. Of je dat lukte? Soms. Meestal niet, als ik eerlijk ben. Zoals de meerderheid heb je je vooral gefocust op de noten, terwijl het gevoel dat het liedje je geeft overbrengen minstens even belangrijk is.
Dat is natuurlijk jammer, maar nu kan je er wel op letten.


LovingMemory
Ook jij hebt een mooi liedje gekozen. Een met veel gevoelens.
Ik heb erg genoten van je video. Je zong best mooi. Na jouw video heb ik onmiddellijk het origineel opgezocht en het staat nu tussen mijn favorieten bij Youtube. Je hebt me een nieuw liedje leren kennen door jouw video. Als jij het slecht had gedaan, dan had ik hem nooit opgezocht. Dus dat betekend dat je weldegelijk goed was. Proficiat daarvoor!


Totaal: 32/40

Reageer (1)

  • Attina

    Bedankt voor de tips! Ik zal er zeker rekening mee houden. De commentaren waren beter dan ik verwacht had, dus daar ben ik zeer tevreden mee. Ik weet ook dat ik niet de beste stem heb, maar ik zing gewoon graag (: Ik had inderdaad vooral op de noten en op mijn uitspraak gelet, dus ik zal proberen meer gevoel in mijn stem te leggen...

    Dat de video zo bruut wordt afgerond, was door problemen met het programma waarmee ik het geluid opgenomen heb. Sorry daarvoor.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen